Fenerbahçe'de UEFA kararları!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede UEFA kararları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 14:16

Fenerbahçe Kulübü gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için transfer harekatına başladı. Sarı-lacivertli kulüp takımda olan iki yıldızını satarak onlardan gelecek bonservis ücretiyle transfer yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Yönetimi, transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Simon Kjaer’in milli takımdan arkadaşı Daniel Agger’in işini bitirdi. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Danimarkalı’yla senelik 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Ayrılık hazırlığı yapan Alves, 2.5 milyon Euro kazanıyordu.

Sofiane Feghouli transferini bitirme aşamasına getiren Fenerbahçe’de sezonun ikinci bombası da belli oldu: Daniel Agger. Sarı-Lacivertliler, kulübü Brondby ile olan sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek 31 yaşındaki stoper ile her konuda anlaştı.
Kanarya, Agger’i, senelik 2.5 milyon Euro kazanan ve kupa finalinin ardından takımdan ayrılacak olan Alves’in yerine transfer edecek. Danimarkalı yıldız, Portekizli oyuncudan daha ucuza bitecek. Fenerbahçe bu transfer için bonservis ödemeyecek. Sarı-Lacivertliler Agger ile yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

YILDIZLAR SATILACAK
Aziz Yıldırım'ın devre arasında 'Çin'den 20 milyon euro teklif geldi, kabul etmedik' dediği Portekizli yıldızın satışına kesin gözüyle bakılırken bir diğer yıldız Van Persie için de yüksek bonservis bedeli teklif edilirse Hollandalı yıldız oyuncuyla da yolların ayrılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!