Fenerbahçe Vitor Pereira ile sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Vitor Pereira ile sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2015 00:45

Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi fırtına gibi başladı. 2 yıllık anlaşma yapan Portekizli teknik direktör, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki imza töreninde iddialı ve kendinden emin tavırlarıyla olumlu not aldı. "Büyük takımlara yakışır biçimde oynayacağız" diyen Pereira'nın imzasında bir de devrim yaşandı. Daha önce bütün teknik direktörlerin imza törenlerinde hazır bulunan başkan Aziz Yıldırım, bu kez törene hiç gelmedi. Genel sekreter Mahmut Uslu ise açılış konuşmasını yaptıktan hemen sonra kürsüyü terk etti ve Pereira'yı yeni sportif direktör Giuliano Terraneo ile baş başa bıraktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Başkan Aziz Yıldırım'ın katılmadığı törende, genel sekreter Mahmut Uslu, sportif direktör Giuliano Terraneo ve idari menajer Hasan Çetinkaya hazır bulundu. Kendinden emin tavırları ve iddialı sözleriyle dikkat çeken Pereira, Fenerbahçe'yi büyük takımlara yakışır biçimde oynatacağını söyledi. Pereira'nın açıklamaları şöyle:

"KUPALAR VE BAŞARILARLA YAŞAYAN BİR İNSANIM"
Burada olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapabilmek için buraya geldim. Büyük bir tarihi ve harika bir taraftarı olan bir kulübe geldim. Tıpkı bu kulüp gibi ben de kupalar ve başarılarla yaşayan bir insanım. Ben de beklentinin farkındayım ve umarım sezon sonunda mutlu olabilmek için çok sebebimiz olacak.

Haberin Devamı



"HIZLI, AGRESİF, HÜCUMU DÜŞÜNEN OYUN"
Fenerbahçe'yi ve oyuncuları tanıyorum. Yeterince zeki bir hocayım oyuncuların üzerinde ders çalıştım. Fenerbahçe'ye yakışır bir kadro oluşturacağız. Hızlı, agresif, hücumu düşünen ve oyunu domine eden bir futbol oynayacağız. Çünkü büyük kulüplere bu oyun yakışır. Defans yaparken de agresif olacağız. Prensiplerimizi ortaya koyarak çalışacağız ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için hazır olacağız. Önümüzdeki en önemli sınav bu olarak gözüküyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Vitor Pereira ile sözleşme imzaladı
SOSYAL MEDYADA PEREIRA DEPREMİ!



"ŞANSA VEYA UĞURA DEĞİL İŞE İNANIRIM"
Aslında sahaya çıktığımda maç öncesi iki kalenin önüne gitmem uğur değil saha zeminini incelemek için. Profesyonel olarak bakarım. Zemin nasıl diye bunu incelerim. Bunun ne şansla ne de uğurla ilgisi var. Ben şansa ve uğuru inanmam, işe inanırım. Çalışmadan sonra uğur kendiliğinden gelir.

"AKTÖR DEĞİLİM, DUYGULARIMI DIŞA VURURUM"
Ben duygularını dışa vuran bir insanım, duygusal bir insanım. Evet aklı öne koyarım ama futbolda duygularda önemlidir. Kritik maçlarda, önemli maçlarda o stadyumlar beni motive eder. Ben her ne yaparsam yapayım kendi içimden geleni yaparım. Ben aktör değilim.

Fenerbahçe Vitor Pereira ile sözleşme imzaladı

"FUTBOLDA TRANSFER ÇALIŞMALARI GİZLİ YÜRÜTÜLMELİDİR"
Futbolda bir gerçek var, transfer çalışmaları basının önünde konuşulmaz. Kulüp içinde kendi içinizde konuşursunuz. Biz bir çalışma yapıyorsak bunu kendimiz için yapıyoruz ve bu gizli kalmalı.

Fenerbahçe Vitor Pereira ile sözleşme imzaladı
PEREIRA RESMEN FENERBAHÇE'DE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!