Fenerbahçe, Mustafa Denizli ile görüÅŸüyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Mustafa Denizli ile görüşüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2013 14:21

Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak isteyen Fenerbahçe, Ersun Yanal'dan sonra Mustafa Denizli ile de görüşüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Mustafa Denizli ile teknik direktörlük için görüşüyor.  Yönetimin üzerinde durduğu diğer isimler olarak Mircea Lucescu ve Fabio Capello'nun isimleri geçiyor. Sarı lacivertliler teknik direktör koltuğunu kısa süre içerisinde doldurmayı planlıyor.
 
Fenerbahçe'de görüşmeleri yöneticiler Deniz Tolga Aytöre, Ender Alkaya ve Talat Yılmaz yürütüyor.

Dün de Ersun Yanal ile bir görüşme yapan Fenerbahçe Yönetimi, tüm hocalar ile görüştükten sonra son kararını verecek. Â

ERSUN YANAL: F.BAHÇE'DEN CEVAP BEKLİYORUM

Fenerbahçe ile görüşmek için dün İstanbul'a gelen Ersun Yanal, Aziz Yıldırım ile buluştu ve taraflar transfer politikasından tutun, yardımcı antrenörler ve diğer tüm temel konularda anlaştı. DHA'nın ulaştığı Yanal, görüşmeyi doğrularken, "Biz konuştuk, Fenerbahçe Yönetimi'nden haber bekliyorum, iki taraf için hayırlısı neyse o olsun" demekle yetindi.

Başkan Aziz Yıldırım bu konuda acele etmeyeceğini ve her teknik adam ile görüşebileceğini akşam gazetesinden Alaattin Metin'e açıkladı. Yıldırım, "Hepsiyle ayrı ayrı görüşeceğiz. Ama bu görüşmelerimiz illa anlaştığımız anlamına gelmez. Tüm görüşmelerimiz açık-şeffaf olacak. Görüşmelerin ardından nihai kararı yönetimle oturup hep beraber vereceğiz" dedi.

Bu arada Yıldırım'ın şu sıralar Mustafa Denizli ile görüşme yaptığı öne sürüldü. Bu görüşmenin ardından Aziz Yıldırım'ın hangi teknik adam ile buluşacağı merak konusu.  Ancak Fenerbahçe Yönetimi ilk hedefindeki Louis Van Gaal'e yapılan teklifin cevabını almadan Denizli veya Yanal'a imza attırmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!