Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2013 11:28

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Ligin ilk haftasında yaşadığı yenilginin ardından üst üste 4 haftayı galibiyetlerle tamamlayan sarı-lacivertliler, başkent deplasmanında da kazanarak seriyi 5 maça çıkarmayı hedefliyor. Ligin 4. haftasındaki mücadelede Kasımpaşa karşısında kazanarak, bu sezon dış sahalardaki ilk galibiyetini alan sarı-lacivertliler, zorlu Gençlerbirliği mücadelesinde de 3 puan almaya çalışacak. Ankara deplasmanı öncesi sarı-lacivertli takımda eksik bulunmuyor. Tedavileri nedeniyle bir süre takımdan ayrı kaldıktan sonra bu hafta içi takımla çalışmalara başlayan Emre Belözoğlu'nun kadroda yer almaması bekleniyor.

Hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-lacivertliler, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Ankara'ya gidecek. Bu arada Fenerbahçe, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. öne eleme turunda Red Bull Salzburg, TFF Süper Kupa'da Kayseri'de Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ve UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda da Arsenal karşısında deplasmanlarda kazanamadı.

FENERBAHÇE, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında 29 Eylül 2013 Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Ankara'ya hareket edecek.

FENERBAHÇE'NİN GENÇLERBİRLİĞİ KADROSU BELLİ OLDU

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin 18 kişilik kadrosu belli oldu. Cristian, Holmen, Yobo ve Kadlec'i yabancı kontenjanı nedeniyle kadronun dışında tutan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Emenike'yi de bir maç sonra yeniden 18 kişilik kadroya dahil etti.

Sakatlıktan yeni çıkan Emre Belözoğlu'nun da kadroda yer almadığı Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı için belirlenen 18 kişilik kadro şöyle:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Alves, Selçuk Şahin, Meireles, Mehmet Topal, Salih Uçan, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Kuyt, Caner Erkin, Emenike, Sow, Webo.

BAKMADAN GEÇME!