Fenerbahçe denge ve kuvvet çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe denge ve kuvvet çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 15:18

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda futbolcular, salonda denge, koordinasyon ve kuvvet çalışması yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Mehmet Topal'ın tedavisine devam edildiği, bağırsak enfeksiyonu geçiren Erten Ersu'nun antrenmanda yer almadığı belirtildi. Volkan Demirel'in özel program dahilinde çalıştığı antrenmana, milli takımlarda bulunan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Salih Uçan, Emenike, Alves, Webo ve Meireles'in katılmadığı kaydedildi. Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Fenerbahçe Kulübü'nden e-dergi

Fenerbahçe Kulübü'nün 2003 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren dergisi, internet ortamında e-dergi olarak da taraftarlara sunulacak. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Dergisi yapılan bu yeni çalışmayla yurt dışındaki taraftarlar için e-dergi olarak dijital dünyada yer alacak.

App Store'dan taraftara sunulacak derginin 1 Ocak 2014'e kadar ücretsiz kullanılabileceği, bu tarihden itibaren de 3, 6 ve 12 aylık aboneliklerle taraftara sunulacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!