Fener sampiyon olur

Güncelleme Tarihi:

Fener sampiyon olur
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bu sözleri Teknik Direktör Zeman söyledi...

‘‘Galatasaray karşılaşma boyunca sadece 5 dakika iyi oynadı. Bu bölümde zorlandık.

Futbol oynamak isteyen taraf bizdik. Ben zoru severim.’’

F.Bahçe Teknik Direktörü Zeman, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Çek asıllı İtalyan teknik adamın neler söyleyeceğini merakla bekleyen medya, Zeman'ın ağzından dökülen kelimelerle kısa bir şok geçirdi.

‘‘Takımımın oynadığı futbolla şampiyonluk şansının var olduğuna inanıyorum. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Şampiyonlukta iddialıyız’’ Herkes bu sözleri şaşkınlıkla dinlerken, Zeman ardı ardına incileri sıralamaya başladı... Sadi Kemal YAŞAR

İŞTE İNCİLER:

11 puan gerçekten büyük fark. Ama 21 maçımız daha var. Dolayısıyla şampiyonluk şansımız da var.

İlk golde derin bir ofsayt düşüncem var. Evet, bu pozisyonun ofsayt olduğuna inanıyorum.

İkinci yarıda aleyhimize bir çok ofsayt bayrağı kalktı ve ofsayt düdüğü çalındı.

Maç sırasında hakeme çok kızdım. Devamlı bizim aleyhimize ve Galatasaray'ın lehine kararlar verdi.

Basit hatalarla goller yedik. İkinci yarıda tek kale oynadık. Lideri zor durumlara düşürdük.

Galatasaray'ın böyle devam etmeyeceğine inanıyorum. Bir noktada liderde düşüş başlayacak.

Zeman'ın gözü çıkıyordu

Tribünlerden atılan bozuk paralardan biri İtalyan teknik adamın suratına isabet etti.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zdenek Zeman'ın maçtan önce neredeyse gözü çıkıyordu. Tribünlerden atılan bozuk paralardan biri İtalyan çalıştırıcının suratına geldi. Elmacık kemiğine darbe alan Zeman yere düşen parayı cebine koyarak, olayın anısına sakladı. Suratında şişlik oluşan Zeman, olayı normal karşılayarak, ‘‘Olur böyle şeyler’’ dedi ve geçiştirdi.

Zeman'ın karnesi zayıf

8 maçta 14 puan kaybetti

F.BAHÇE, Zeman yönetiminde oynadığı 8 maçta tam 14 puan kaybedip, liderin 11 puan gerisine düştü. Sarı lacivertli takımla ilk sınavını ligin 6. haftasında Trabzonspor karşı veren 2-0 kaybeden İtalyan teknik adam, görev süresi boyunca çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik 2 de yenilgi aldı. Zeman'lı Fener, Adana ve Antalya deplasmanlarından 6 puan bulurken, Kadıköy'de oynanan 3 maçta galibiyet çıkaramadı. A.Gücü ve Bursaspor'la berabere kalıp, G.Saray'a yenildi.

OKAN ÇOK ÇALIŞTI G.Saray'ın başarılı orta saha oyuncularından Okan dünkü maçta çok çalıştı, başarıyla mücadele etti. Metin ise vasatın üzerine çıkamadı.

Ve Zeman topun ağzında

G.SARAY yenilgisi F.Bahçe'de büyük üzüntü yaratırken, teknik direktör Zeman'ın gönderilmesi gündeme geldi. Yönetimin, takımın şampiyonluk yarışında gerilerde kalmasında sorumlu tutulan İtalyan teknik adamın durumunu gözden geçireceği, istifa etmemesi durumunda görevden alabileceği belirtildi. İtalyan teknik adamın büyük bir ihtimalle 16 Ocak'ta görevi bırakacak olan Aziz Yıldırım yönetimiyle birlikte ayrılacağı sızan haberler arasında.

Deplasman aslanI

Fenerbahçe galibiyeti ile puanını 32'ye çıkararak en yakın rakibine 8 puan fark atan Galatasaray'ın deplasmanda bileği bükülmüyor. Sarı kırmızılılar, en son 1997-98 sezonunun 19. haftasında Bursaspor'a rakip sahada 3-2 yenilmişti. Cimbom, o maçtan bu yana deplasmanda kaybetmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!