Fatih Terim'e erteleme müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terime erteleme müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2012 15:31

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fatih Terim'in kalan 2 maçlık cezasını 1 yıl süreyle erteledi.

Haberin Devamı

Fatih Terim, bugün savunma vermek üzere TFF'nin merkez binasına gitti. Tahkim Kurulu, tecrübeli çalıştırıcının cezasının ertelenmesine karar verdi. 

Türk Telekom Arema'daki Beşiktaş derbisini locadan izleyen Terim, Cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde yer alabilecek.

FATİH TERİM TFF BİNASINA BÖYLE GELDİ / WEB TV

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Terim'in de katılımıyla duruşmalı toplantı gerçekleştirildiği belirtilirken, “Sözlü açıklamaları ve savunmaları dinlendi. Yapılan müzakere neticesinde, UEFA ve FIFA talimatlarındaki ilgili hükümler ve Futbol Disiplin Talimatı'nın 105. maddesi dikkate alınarak, başvurunun kısmen kabulü ile PFDK'ca teknik sorumlu Fatih Terim'e müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle verilen 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 maçının infaz edildiği görülmüş olup, henüz infaz edilmemiş olan 2 maçlık cezanın 1 yıl süreyle oy birliğiyle ertelenmesine karar verilmiştir” denildi.

İŞTE FATİH TERİM'İN AÇIKLAMALARI / WEB TV

"Böyle bir olayın olmasını istemezdim"
 
Tecrübeli çalıştırıcı, TFF binasının çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "İtirazımızı değerlendirdiler. Doğru bir karar olarak nitelendiriyorum. Olmam gereken yerde olacağım. Federasyon sağduyulu davrandı. Zaten ben cezamı çektim. Sezon başından bu yana sağduyulu davranmaya çalışıyorum. Böyle bir olayın olmasını istemezdim. Üzgün olduğumu da belirttim. Ümit ediyorum ki centilmence ve herkesin merakla beklediği bir maç olur" diye konuştu.

"Aziz Yıldırım'dan loca teklifi" konusu

Terim, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki locasında ağırlayacağı yönünde basında çıkan haberler konusunda, "Bana gelen herhangi bir teklif yok. Basından öğrendim. Zaten böyle bir şeye gerek kalmadı. Olmam gereken yerde olacağım için sorun yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!