Fabiano 'devam' dedi

Güncelleme Tarihi:

Fabiano devam dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 16:55

Fenerbahçe’nin Porto’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Fabiano Ribeiro’nun yola sarı lacivertli ekipte devam etmek istediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Brezilyalı Fabiano'nun menajeri Gaspar Freire, tecrübeli oyuncunun durumuyla ilgili açıklamalar yaptı. 28 yaşındaki futbolcunun yeni takımında iyi günler geçirdiğini belirten Freire, “Fabiano Fenerbahçe’de çok mutlu. Geldiği günden bu yana olumsuz tek bir olay yaşamadı. Hocası Vitor Pereira ile arası iyi ve takımda aynı dili konuşabildiği bir çok meslektaşı olması kendisini rahat hissetmesini sağlıyor. İlk 11 oyuncusu olmasa da bu konuda şikayeti yok. Olaya profesyonelce yaklaşıyor ve forma ne zaman verilirse o zaman oynamayı sorun etmiyor. Porto’ya dönmektense yola sarı-lacivertli ekiple devam etmek istiyor” dedi.

"BREZİLYA TÜRKİYE'DEN DAHA MI GÜVENLİ?"
Brezilyalı kalecinin takımdan olduğu kadar yaşadığı şehirden de memnuniyet duyduğunu aktaran Gaspar Freire, Türkiye’deki terör olaylarının ardından Fabiano ile görüştüğünü de aktararak şöyle devam etti: “İstanbul’u çok seviyor ve orada bulunmaktan mutluluk duyuyor. Terör olaylarından herkes gibi o da rahatsız oldu ancak bu oradaki yaşamıyla ilgili fikirlerini değiştirmedi. Sonuçta bu tip şeyler her yerde olabiliyor. Brezilya Türkiye’den daha mı güvenli? Siz Sao Paulo’da her gün kaç kişi ölüyor biliyor musunuz?”

Haberin Devamı

LİGDE YATIYOR, KUPADA ÇALIŞIYOR
Fenerbahçe Fabiano’yu sezon başında Porto’dan kiralık olarak transfer etti. Satın alma opsiyonuyla birlikte alınan deneyimli file bekçisi, sarı-lacivertliler ile ligde hiçbir maçta forma giymedi. Avrupa Ligi’nde oynadığı 7 maçta 7 gol, Türkiye Kupası’ndaki 7 maçta ise 5 gol yedi. Porto’daki 2014-2015 sezonunda 38 maça çıkan Brezilyalı kaleci toplamda 65 kez Porto forması giydi. Vitor Pereira’nın eski öğrencisi olan Fabiano Ribeiro, Portekizli çalıştırıcının isteğiyle transfer edilmişti. 28 yaşındaki futbolcunun bonservis değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

7 MAÇTA GOL YEMEDİ
Fabiano bu sezon forma giydiği maçların 7’sinde kalesinde hiç gol görmedi. Bunların üçü Avrupa, dördü kupa maçıydı. Bugüne kadar yönetimi altında en çok forma giydiği teknik adam ise Julen Lopetegui... İspanyol hocanın Porto’daki banko kalecisi olan Brezilyalı, kendisiyle 38 maça çıktı, bu maçlarda 22 gol yedi. (Milliyet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!