F.Bahçe'nin hakemle alakalı 3 maçını sayarım

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçenin hakemle alakalı 3 maçını sayarım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 00:56

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hakemlerce kollandıkları yönündeki eleştirilere sert tepki verdi. Orman, “F.Bahçe’nin bu sene 3 maçını hakemlerle alakalı sayarım. Ama ben bunları asla ‘Fenerbahçe yaptırdı’ demiyorum. Bunlar geçti. 3 Temmuz’un bu avantajı oldu” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman,  ligde hakemler tarafından kollandıklarına dair iddialara sert tepki vererek, “F.Bahçe’nin bu sene 3 maçını hakemlerle alakalı sayarım” dedi. İstanbul Mahmutbey’deki İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nde ‘Adaletin Önemi’ konulu panelde konuşan Orman soruları yanıtladı.

BİZİM DE 5 OYUNCUMUZ ATILDI

ORMAN, “F.Bahçe şampiyon olurken, biz bu hakemlerle alakalı algı yönetimi yapmadık. 2004 yılında 5 oyuncumuzun atılmasına ve bizden geriden gelmesine rağmen F.Bahçe şampiyon olurken, arkadaşlarımız bunu zevkle anlatıyordu. F.Bahçe’nin bu sene 3 maçını hakemlerle alakalı sayarım. Ama ben bunları asla Fenerbahçe yaptırdı demiyorum. Bunlar geçti. 3 Temmuz’un bu avantajı oldu” dedi. 

BÖYLE BİR KATLİAM GÖRMEDİM

NAMAĞLUP giderken hakem polemiğine girmek istemediğini belirten Orman, “Beşiktaş’ı kayıran namerttir. Başkalarını kayıranları biz çok iyi biliyoruz. Federasyondaki kişileri biz koymadık oraya. Cevap veremeyeceğimiz bir şey yok” dedi. Kiev maçına da değinen Orman, İskoç hakem Thomson’ın maçı baştan bitirdiğini söyledi. Orman, “Kiev maçındaki gibi bir katliam Türkiye’de görmedim. Bizi biçmeye geldiler. Ömürlerinin sonuna kadar bu hakemleri takipdeyim. TFF’ye bu konuda büyük iş düşüyor’’ dedi. 

Haberin Devamı

3 TEMMUZ BİR DİSİPLİN DE GETİRDİ

3 Temmuz’da F.Bahçe ile kader ortaklığı yapmadıklarını söyleyen Orman, “Tezgâh olduğu anlaşıldı. F.Bahçe ile ortaklık anlaşması yapmadık. F.Bahçe gibi ses çıkarmamızı istediler ama bizle alakalı değildi. 3 Temmuz’a başka pencereden baktığımızda disiplin getirdiği de gerçek. Haksız da olsa bir yargının olduğunu herkes gördü” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!