F.Bahçe'den spekülasyon açıklaması

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçeden spekülasyon açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2010 00:00

Fenerbahçe Kulübü, futbolda tamamlanan birinci transfer döneminin ardından bir açıklama yaparak, basında kendileriyle adı geçen oyuncuların listesini yayınladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 20 Şubat 2010 tarihinden itibaren, spor basını tarafından yazılan, yeni sezon için transfer edileceği ileri sürülen oyuncuların isimlerinin, “Transfer Spekülasyonu” olarak kayıt altına alınmaya başlandığı belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz yayınlanan bu haberler ile ilgili yalan ya da doğru ifadesini kullanmadan, bunların birer spekülasyon olduğunu internet sitesinde duyurdu. Bunların spekülasyon olduğunu, dolayısıyla yalan ya da doğru şeklinde bir yorumda bulunmadığımıza özellikle bir kez daha dikkat çekmek istiyoruz.”

Basın yayın kuruluşlarında, 20 Şubat-1 Eylül tarihleri arasında kulübün 265 futbolcu ile ilgili transfer çalışması yürüttüğünün öne sürüldüğü belirtilen açıklamada, “Dünyada hiçbir futbol takımının bir sezonda 265 futbolcu ile ilgilenmesi, bu sayıda futbolcu transfer etmesi mümkün değildir. Dolayısıyla yaptığımız 'Spekülasyon' açıklamasını her fırsatta eleştirenler ile ilgili takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün yayınladığı 265 kişilik oyuncu listesi arasında, transferleri gerçekleşen İlhan Eker, Stoch, Niang, Dia, Caner Erkin ve Serkan Kırıntılı da yer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!