F.Bahçe Kazım'ı arayacak

Güncelleme Tarihi:

F.Bahçe Kazımı arayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2011 17:55

Radyo Klas’ta ünlü radyocu Hopdedik Ayhan’ın şovuna katılan Astrolog Nuray Sayarı Colin Kazım,Feberbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor’la ilgili astrolojik açıdan ilginç iddialarda bulundu.

Haberin Devamı

Hopdedik Ayhan’ın “Colin Kazım 4 Ocak günü Galatasaray’la sözleşme imzaladı.Bu tarih için ne diyeceksiniz” sorusu üzerine Nuray Sayarı, “ Kazım’ın güneşi Başak burcunda bence  tam gününde imzayı atmış. Bir gün önce ya da sonra bu işi yapsaydı eski tas eski hamam derdim. Ama astrolojik açıdan 4 Ocak özel bir tarih. Bu sene Kazım, başta Fenerbahçeliler olmak üzere herkesi şaşırtacak. Hatta Fenerliler biz nasıl bir adamı kaybetmişiz diyecekler.Kazım Fenerbahçe’de gösteremediği performansı Galatasaray’da gösterecek ve herkesi şaşırtacak.Ancak Kazım bu sene hatun kişilerden uzak kalmak zorunda.” cevabını verdi.

Hopdedik Ayhan’ın “peki astrolojik açıdan bu sene hangi takım şampiyon olacak” sorusu üzerine ise Nuray Sayarı şunları söyledi:

“Ben daha öncede ilan ettim,bu sene Fenerbahçe şampiyon olacak.Evet Trabzonspor puan farkı ile lider ama Trabzonlular ikinci yarıda gerek sakatlık gerekse bazı travmatik olaylar dolayısı ile  performans açısından sıkıntı çekecek bundan faydalanan ise Fenerbahçe olacak.Galatasaray beklenilenin aksine işleri yoluna koyacak,yeni yılda yeni bir ruh yeni enerjilerle dolu olacak ve bu Galatasaray’ı daha yukarıya taşıyacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!