‘Eskişehir’e özel randevu verdik’

Güncelleme Tarihi:

‘Eskişehir’e özel randevu verdik’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 09:36

İngiltere Büyükelçiliği, “Eskişehir’in şafak vakti vize işkencesi” haberi ile ilgili olarak Hürriyet’e bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Birleşik Krallık Siyasi Müsteşarı Peter Spoor imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi; “Güvenlik sebepleri nedeniyle, Birleşik Krallık vize uyguladığı ülkelerdeki tüm başvuru sahiplerinden biyometrik veri almaktadır. Bu verilerin alınması bir kaç dakikayı geçmemektedir.
Eskişehirspor konusunda ise, son derece bir kısa süre önce haber verilmiş olmasına rağmen rica üzerine özel randevu ayarlanmıştır. Vize başvuruları ek ücret alınmadan hızlı değerlendirme sistemine dahil edilmiştir.
59 kişiden oluşan Eskişehirspor heyeti vize merkezine saat 09.00’da gelmiş ve başvuruları 11.30’da tamamlanmıştır ki bu da her bir kişinin başvurusu için 3 dakikadan daha kısa süre harcadığı anlamına gelmektedir.”

Avrupa’da esecek

EN son 1975-76 sezonunda UEFA Kupası’nda oynayan Eskişehirspor, Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında bugün İskoç temsilcisi Saint Johnstone’u ağırlayacak. Kırmızı siyahlı ekibin 20.00’de başlayacak mücadelesi TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Eskişehirspor turun rövanş maçına ise 26 Temmuz Perşembe günü İskoçya’da çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!