Erkan Zengin'de korkunç şüphe

Güncelleme Tarihi:

Erkan Zenginde korkunç şüphe
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 11:03

Trabzonspor Basın Sözcüsü Aslan yine olay açıklamalar yaptı: “Erkan Zengin, ‘Sadece Fener’de oynarım’ demedi. Türkçe’yi az biliyor. Onu kullandılar. Çakma menajerler kendisine ‘gaz’ verdi. Televizyondaki sesi bile şüpheli.”

Haberin Devamı

Trab­zons­por Ba­sın Söz­cü­sü Ya­kup As­lan, Er­kan Zen­gin trans­fe­riy­le il­gi­li ola­rak çar­pı­cı açık­la­ma­lar yap­tı. “Ba­zı­la­rı oyun­cu­nun ak­lı­nı çel­di. Biz le­gal yol­lar­dan iler­le­dik. Ku­lü­büy­le gö­rü­şüp el sı­kış­tık­tan son­ra ken­di­si­ne yö­nel­dik. Ki­mi­le­ri kes­tir­me­den git­me­ye ça­lı­ştı. Baş­lan­gıç­ta önde gi­bi gö­züktüler. Doğ­ru ola­nı yap­tı­ğı­mız için biz eme­li­mi­ze ulaş­tık” diye konuştu.

"BİZİM TARAFTARIMIZ AKILLI BİR TARAFTARDIR"
Er­ka­n’­ın “Fe­ner­bah­çe­’yi is­ti­yo­rum” yö­nün­de­ki açık­la­ma­la­rı için­se, “O­na il­le­gal yol­lar­dan ta­lip olan ku­lüp bir­ta­kım çak­ma me­na­jer­ler üret­ti. O me­na­jer­ler onu ha­va­ya sok­tu. Kulübüne sormadan söz vermiş. ‘Sözünü tut’ diye gaza getirdiler. Türk­çe­’yi çok iyi bil­mi­yor. Onu kullandılar. Söy­le­dik­le­ri­nin ne an­la­ma gel­di­ği­nin de far­kın­da de­ğil. İs­mi­ni zik­ret­mek is­te­me­di­ğim o ku­lüp ara­sın­da ta­raf­tar­lar dü­ze­yin­de bir ge­ri­lim var. Bi­zim ta­raf­ta­rın o ta­kı­mın adı­nı du­yun­ca ne ka­dar tep­ki ve­re­ce­ği­ni bil­me­di­ği için baş­lan­gıç­ta söylemiş ola­bi­lir. Taraftarlarımız akıllıdır. Kat­kı sağ­la­yana sa­hip çı­kar” dedi.

Erkan Zenginde korkunç şüphe
'O ADAMIN AYAĞINA NASIL GİDERSİN?'

Haberin Devamı

"MANTIĞIYLA 'TRABZON' DEDİ"
Aslan, Erkan’ın te­le­viz­yon­da ken­di se­siy­le du­yu­lan de­me­ci dı­şın­da­ki açık­la­ma­la­rı­n ço­ğu­nun uy­dur­ma ol­du­ğu­nu be­lir­terek, “Te­le­viz­yon­da­ki se­si bi­le şüp­he­li­. Di­ğerleri za­ten ken­di de­meç­le­ri de­ğil­di” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. “Dinlenip, mantığıyla düşününce Trabzonspor kararını verdi” diye ekledi.

Erkan Zenginde korkunç şüphe

"BAŞKAN VE YANAL'IN GİTMESİ KEŞKE GİZLİ KALSAYDI"

Baş­kan İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu ve tek­nik di­rek­tör Er­sun Ya­na­l’­ın İs­ve­ç’­e git­me­si­ne yö­ne­lik eleş­ti­ri­ler için­se, “Giz­li kal­sa da­ha iyi olur­du. Ay­rı­ca fut­bol­cu bu­na de­ği­yor­sa gi­der­si­niz” dedi. (Bugün)

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!