Emre hakemlere böyle bağırdı

Güncelleme Tarihi:

Emre hakemlere böyle bağırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2010 15:10

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Kayserispor maçının devre arasında hakemlere, “Hepiniz kabadayı gibi bakıyorsunuz ama icraat yok” diye bağırdı.

Haberin Devamı

Porto'dan Trabzonspor'a... / İşte ayrıntılar

Bursa'nın 3 puanı tehlikede / İşte ayrıntılar

David Haye'nin müthiş zaferi / Galeri

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; hiç kuşkusuz Fenerbahçe'nin en etkili silahı Emre Belözoğlu... Sarı-Lacivertliler'in yıldız futbolcusu, müthiş temposu ve hırsıyla adeta takımı ateşleyen adam olarak ortaya çıkıyor. Ancak Emre'nin bazen bu hırsına engel olamaması ve agresif tutum içerisine girmesi F.Bahçe için büyük tehlike oluşturuyor. Kayserispor maçında da bu açıkça görüldü.

Karşılaşmanın ilk yarısında birçok sert müdahaleye maruz kalan yıldız oyuncu adeta sinir küpü haline döndü. Bunun sonucunda da devre arasında hedefi hakemler oldu. Maçın hakemi Yunus Yıldırım ve arkadaşları soyunma odalarına giderken Emre Belözoğlu'nun “Hepiniz kabadayı gibi bakıyorsunuz ama icraatınız yok. O kadar faul yapılıyor görmüyorsunuz” diye bağırmasıyla koridor çınladı.

Haberin Devamı

Hakemler, herkesin açıkça duyduğu bu isyana tepki göstermeden odalarına gitti.

DOKTOR DA NASİBİNİ ALDI

Emre'nin öfkesi sadece hakemlere değildi. Mücadelenin ikinci yarısında da sert futbol sürünce yıldız futbolcunun sinirinden bu defa kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ve yardımcıları da nasibini aldı.

Maçın 67. dakikasında bir pozisyonda sakatlık geçiren Emre, önce tedavi için yanına gelen doktor Ertuğrul Karanlık'ı itekledikten sonra getirdiği sağlık çantasını da fırlatıp dışarı attı.

Emre hakemlere böyle bağırdı

DİĞER HABERLER

 

  

 

  

 

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!