Turkcell ve D&R işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Turkcell ve D&R işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 21:29

İLETİŞİM operatörü Turkcell’in ayrıcalıklar sunduğu hizmeti Platinum’a yeni işbirlikleri eklendi. D&R ve Türk Hava Yolları’nın katıldığı Turkcell Platinum’da, mecvut işbirliklerinin de kapsamı arttırıldı.

Haberin Devamı

Turkcell Platinum müşterileri, D&R ile işbirliği kapsamında kitap hediye edecek. Müşteriler, yıl sonuna kadar her pazar, Platinum uygulamasıyla alacakları şifre ile hediye kitaplarını D&R mağazalarından alabilecek. Türk Hava Yolları ile yapılan işbirliği ile kapsamında ise her ay bir şehre uçak bileti çekilişi düzenlenecek. İlk şehir ise ABD’nin San Francisco şehri. Bilet kazanabilmek için Turkcell Platinum uygulamasından çekilişe katılınabilecek.

SİNEMA DAVETİYESİ

Ayrıca, CGV Mars Cinema Group işbirliğiyle Turkcell Platinum ScreenX salonlarında oynayacak filmler için yüzlerce sinema davetiyesi de yine Turkcell Platinum müşterilerine sunulacak. Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, “Müşterilerimize bizim için her zaman öncelikli olduklarını hissettirmek istiyoruz. Turkcell Platinum olarak tam 13 yıldır onların hayatına nasıl daha fazla keyif, konfor ve hız katabileceğimizin üzerine çalışıyoruz. Onlara vale ve havalimanı transfer hizmetlerini ücretsiz sağlıyor, hediye sinema biletinden konser ve tatil ayrıcalıklarına kadar geniş bir yelpazede ayrıcalık sunuyoruz. Bol internetli paketlerimizin yanı sıra müşterilerimiz fizy, TV+ ve Dergilik dahil pek çok uygulamadan ücretsiz ve internetten yemeden dilediğince kullanma keyfine sahip oluyor. Şimdi yeni ayrıcalıklarımız ile dünyamız daha da zenginleşiyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!