Son dakika haberi.. Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçarken çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı..

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi.. Thodexin kurucusu Faruk Fatih Özerin yurt dışına kaçarken çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı..
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2021 09:29

Türkiye'nin en büyük üçüncü kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in, İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına kaçarken olan görüntüsüne ulaşıldı.

Haberin Devamı

Kripto para dolandırıcılığı iddiasıyla ilgili Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’den ayrılırken fotoğrafı ortaya çıktı.

Türkiye’de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex’te iki gündür işlem yapılamıyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına çıktığı öne sürüldü. Çok sayıda kişinin suç duyurusu üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bu arada Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ise 20 Nisan Salı günü saat 19.50’de Arnavutluk Tiran’a gittiği belirlendi. Faruk Fatih Özer’in İstanbul Havalimanı’ndan ayrılırken fotoğrafı ortaya çıktı.

Son dakika haberi.. Thodexin kurucusu Faruk Fatih Özerin yurt dışına kaçarken çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı..

Haberin Devamı

POLİSLER ŞİRKET MERKEZİNE GELDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da şirket ile ilgili Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından "nitelikli dolandırıcılık" ve "suç örgütü kurmak" suçundan re’sen soruşturma başlattı. Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ise 20 Nisan Salı günü saat 19.50’de Arnavutluk Tiran’a gittiği öğrenildi.

Son dakika haberi.. Thodexin kurucusu Faruk Fatih Özerin yurt dışına kaçarken çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı..

SORUŞTURMA BAŞLADI, ŞİRKETE POLİS GELDİ

Türkiye’de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex’te iki gündür işlem yapılamıyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına çıktığı öne sürüldü. Çok sayıda kişinin suç duyurusu üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı merkezi Kadıköy’de bulunan şirket ile ilgili Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından "nitelikli dolandırıcılık" ve "suç örgütü kurmak" suçundan re’sen soruşturma başlattı. Sabah saatlerinde de şirketin merkez ofisinin bulunduğu binaya polis geldi. Polis incelemenin ardından binadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu arada Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ise 20 Nisan Salı günü saat 19.50’de Arnavutluk Tiran’a gittiği belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!