Hepsiburada ve Kanal D’ye ‘Lovemarks’

Güncelleme Tarihi:

Hepsiburada ve Kanal D’ye ‘Lovemarks’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 22:45

BRANDWEEK İstanbul kapsamında düzenlenen MediCat ve Ipsos tarafından bu yıl 8’incisi verilen Lovemarks 2015 ödülleri sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

E-Ticaret kategorisinde ödülü Hepsiburada.com alırken, en iyi TV Kanalı Kanal D seçildi. Ödülleri MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan ve Ipsos Başkanı Vural Çakır verdi. Hepsiburada.com CMO’su Özgür Doğan, “Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Hepsiburada ekibi olarak, bu memnuniyeti daha yukarıya taşımak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu açıdan bakıldığında müşterilerin en sevdiği marka seçilmek çok gurur verici. Markamızın arkasında çok kuvvetli büyük bir ekip var. Ödül alan diğer markaların çoğu da bizim iş ortaklarımız arasında. Bizi bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim.” Türkiye’nin en iyi TV Kanal’ı seçilen Kanal D adına ödülü Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Eryılmaz aldı. Törende konuşan Eryılmaz, “Bizim için gurur verici bir şey. Bu ödül için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

Haberin Devamı

Hepsiburada ve Kanal D’ye ‘Lovemarks’

 

Kanal D adına ödülü Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Eryılmaz (solda), hepsiburada.com’un ödülünü ise CMO’su Özgür Doğan aldı. 

 

Lovemarks 2015’te ödül alan markalar

Beyaz Eşya: Arçelik
Otomotiv: BMVV
Kredi Kartı: Bonus Kart
Fast Food: Burger King
Meyve Suyu: Cappy
İçecek: Çaykur
Şampuan: Elidor
Deodarant: Rexona
Ambalajlı Su: Erikli
Bulaşık Detarjanı: Fairy
Sabun: Hacı Şakir
E-ticaret: Hepsiburada.com
TV Kanal: Kanal-D
Cep Telefonu: Samsung
GSM: Turkcell
Ev elektroniği: Samsung-Arçelik
Kahve: Nescafe
Bisküvi: Ülker
Süpermarket: Migros
Süt ve süt ürünleri: Sütaş
Elektronik market: Teknosa

BAKMADAN GEÇME!