Anneler Günü'nü böyle kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Anneler Gününü böyle kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 09:49

Mottosu ebeveynleri 3-7 yaş arası çocuklarıyla kaliteli zaman paydasında buluşturmak olan Pakolino, her ay yeni bir temaya ait, pedagog onaylı 3 farklı aktivite ve bir tema dergisi ile aktiviteler için gerekli tüm malzemeleri Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargoyla evlere ulaşıyor. Pakolino oyunlar kurmak üzere ebeveynlerle çocuklar arasında köprü oluşturuyor.

Haberin Devamı

Çocukların Mayıs oyunu baharda, doğada, çiçeklerin arasında geçiyor.

Pakolino Mayıs kutusu

Minik bahçem kutusu ile çocuklar ilk aktivitede kendi pencere seralarını kuracak ve ektikleri bitkilerin büyümelerini günden güne takip edebilecekler. Bu sayede sabır ve süreci takip etme yetenekleri gelişecek.

İkinci aktivtede ise Çiçek Kurutma pressi ise topladıkları kır çiçeklerini ve yaprakları kurutacak, kuruduktan sonra ise ister duvara özenle asılan bir resimin parçaları yapacak, ister kitap ayıracı. Pakolino bu aktivite ile, çocukların içinde yaşadığımız doğayı merak etmelerini ve doğayla birebir temasta olmalarını destekliyor.

Son aktivite Vız Vız Arı Oyunu ise bir ekip oyunu. Kartları tamamlayan haber verecek, geç kalan arı olacak. Hızlı kavrama, el çabukluğu ve arı taklidi ile hikayeleştirme bu oyunun içinde!

Haberin Devamı

Pakolino, Anneler Günü’nü de unutmuyor. Bu ay Anneler Günü’ne özel sürpriz aktivitede çocuklar özel bir kağıda istedikleri desen ve şekilleri çizecek, kağıdı küçültüp kolye haline getirecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!