Dişi kanaryalar tur atladı

Güncelleme Tarihi:

Dişi kanaryalar tur atladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2014 09:07

Kadınlar CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, Çek Cumhuriyeti'nin Agel takımını 3-0 yenerek tur atladı ve yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe: 3 - Agel: 0

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Alexander Branstater (Avusturya), Siarhei Vaitsiakhov (Belarus)
Fenerbahçe: Garay, Bauer, Havlickova, Kim Koung, Eda Dündar, Glass (Merve Dalbeler, Seda Tokatlıoğlu, Gökçen Zop, Derya Çayırgan)
Agel: Gambova, Borovinsek, Carter, Kassanyova, Stenberger, Vincourova (Jasova, Pereira, Malesevic)
Setler: 25-20, 25-17, 25-15
Süre: 71 Dakika (24, 23, 24)

Rakibiyle deplasmanda oynadığı ilk maçı da 3-0 kazanarak avantajlı bir skor elde eden sarı-lacivertli ekip, Çek Cumhuriyeti temsilcisine İstanbul'da da şans tanımayarak yarı finale yükselen taraf oldu.

Rakip Azeryol Bakü

Voleybol Kadınlar CEV Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'nin rakibi Azerbaycan temsilcisi Azeryol Bakü oldu.

Sarı-lacivertliler, çeyrek finalde Polonya'nın Polski Cukier Fakro ekibini eleyen Azeryol Bakü karşısında final bileti almaya çalışacak.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Abbondanza: "Adımızı yarı finale yazdırdık"

Kadınlar CEV Kupası'nda yarı finale yükselen Fenerbahçe'nin İtalyan antrenörü Marco Abbondanza, elde ettikleri sonuçtan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Abbondanza, Çek Cumhuriyeti'nin Agel takımını her iki maçta 3-0 yenerek yarı finalist olmalarıyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Bugün aslında çok da iyi bir oyun ortaya koymadık. Ancak skor memnun edici. Daha iyi olmak için çalışacağız. Adımızı yarı finale yazdırdık. Rakibimiz Azerbaycan temsilcisi Azeryol Bakü oldu. Güçlü bir takım. En iyi şekilde hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli oyunculardan Fernanda Garay, hedeflerinin CEV Kupası'nda şampiyonluk olduğunu belirterek, "Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu oyunumuzu daha da geliştirerek yolumuza devam edeceğiz" derken, Eda Erdem Dündar ise, "Yarı finaldeki rakibimiz zorlu bir takım. Ancak biz en iyi oyunumuzu oynamak için sahada olacağız. Geçen sene CEV Kupası'nı finalde kaybettik ama bu sene kupayı istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

BAKMADAN GEÇME!