De Nigris çıkan haberleri yalanladı

Güncelleme Tarihi:

De Nigris çıkan haberleri yalanladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2009 16:27

Turkcell Süper Lig takımlarından Ankaraspor'un Meksikalı forveti Antonio De Nigris, kendisiyle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ırkçı kelimesini asla kullanmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman'a şok suçlama

Antonio De Nigris, takımının kamp yaptığı Antalya'daki Rixos Premium Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, bir gazetede kendisiyle ilgili çıkan ve bir Meksika dergisinin kaynak gösterildiği, “teknik direktör Aykut Kocaman'ın ırkçılık yaptığı” şeklindeki sözlerin yer aldığı haberin doğru olmadığını savundu. Haberler kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ve röportajının yer aldığı iddia edilen Meksika dergisinden de haberdar olmadığını ifade eden De Nigris, söylemediği sözlerin gazetede yer aldığını ileri sürdü. Nigris, “Bu durumdan çok üzgünüm. 2,5 yıldır Türkiye'deyim ve burada kendimi gerçekten evimde gibi hissediyorum. Türkiye'de bulunduğum süre boyunca hiç kimseyle en ufak bir problemim olmadı. Bu süre içerisinde çok iyi ilişkiler kurdum. Bu haber benim ruh sağlığımı son derece bozdu” diye konuştu.
Ankaraspor'da çok güzel ilişkilerinin olduğunu dile getiren De Nigris, hiç kimseyle problemi olmadığını kaydetti. Teknik direktör Aykut Kocaman'la çok iyi ilişkileri olduğunu söyleyen De Nigris, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

“Ona çok büyük bir saygım var. Futbolda zaman zaman oynayamıyorsunuz. Sonuç itibariyle bu hocanın kararı. Hocamla yaptığım ikili toplantılarda 'Ankaraspor'u her zaman nasıl başarılı konuma getirebiliriz' diye konuşuyoruz. Aykut Kocaman buraya geldiğinde hocamızın geçmişte çok büyük bir golcü olduğu ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde oynadığı söylenmişti. Böyle bir insanla çalışacak olmaktan dolayı büyük mutluluk duymuştum. Irkçı kelimesini asla kullanmadım. Irkçı kelimesi çok hassas. Bu kelimeyi kullanmam. Öyle bir dergiyi ve kişiyi tanımıyorum.”

De Nigris, basın toplantısının sonunda bu haberi yazan kişiyi tanımadığını, ancak şu anda karşısında olsa dövebileceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!