Cüneyt Çakır’dan sonra Aydınus da ‘Elit’ oldu

Güncelleme Tarihi:

Cüneyt Çakır’dan sonra Aydınus da ‘Elit’ oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2011 00:00

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, “FIFA listesinde bulunan Fırat Aydınus da first klasmandan elit kategoriye terfi etti” diyerek müjdeyi verdi.

Haberin Devamı

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın Euro 2012’de görev almasıyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında, bir müjdeli haber daha çıktı. “Çakır’dan sonra Fırat Aydınus da ‘elit’ kategosine yükseltildi.” Bu müjdeyi, basın toplantısına katılan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu verdi. Conrad Otel’de UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF Başkanı M.Ali Aydınlar, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve UEFA Hakem Komitesi üyesi Jaap Uilenberg’in de katıldığı toplantıda, Aydınus’un terfi ettiğini söyleyen Namoğlu, şunları söyledi:

Uilenberg: Türk hakemliği adına önemli gelişme

“FIFA listesinde bulunan Fırat Aydınus da first klasmandan bir üst klasmana yani elit kategoriye terfi etti. Bu da bizi sevindiren konulardan biri. Umarım Türk hakemleri gelecek yıllarda genç hakemleri de içine alarak daha iyi noktalara gelecektir.” UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ise, “UEFA Hakem Komitesi adına Cüney Çakır, Fırat Aydınus ve Dilan Hanım’ı da tebrik ediyorum. Bu Fırat Aydınus ve Türk hakemliği adına çok önemli. Bundan sonra Türkiye, Şampiyonlar Ligi’nde iki hakem ile temsil edilecek” dedi.

Haberin Devamı

Kararı TFF verecek

TFF’nin FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın Euro 2012’de görev yapacak olmasıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, Etik Kurulu’nun raporuyla ilgili soruları yanıtlayan Başkan M.Ali Aydınlar, “O bir ara rapordur. Değerlendircek olan TFF Yönetim Kurulu’dur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!