Castillo resmen Trabzonspor'da!

Güncelleme Tarihi:

Castillo resmen Trabzonsporda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 17:54

Trabzonspor, FC Dallas'tan Andres Castillo'nun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Bordo mavililerin bir süredir peşinde olduğu ancak takımı Dallas'ın oyuncunun bonservis bedelinin ödemesi konusunda zorluk çıkarması nedeniyle sıkıntıya giren Castillo transferi nihayet mutlu sonla bitti. MLS Ligi'nde geçen yıl fırtınalar estiren Castillo için 4 milyon dolar talep eden Dallas bu ücretin 3 milyon dolarlık kısmını peşin olarak istemiş ve görüşmüler tıkanmıştı. Dün gece bu parayı kulübün hesabına gönderdiklerini ve cevap beklediklerini söyleyen Başkan Muharrem Usta'nın ardından bugün müjdeli haber KAP açıklamasıyla geldi. 

İstanbul'da daha önce sağlık kontrolünden geçen ve Trabzonspor'da oynamak istediğini belirten Castillo yıllık ücretinde de indirim yapınca bordo mavililer Onazi'nin ardından bu oyuncuyu da borsaya bildirdi. Brezilyalı oyuncu Dallas formasıyla çıktığı 199 maçta 42 atarken 34 asistle oynadı.

İşte Trabzonspor'dan yapılan KAP açıklaması:
FC Dallas'ın  profesyonel futbolcusu Fabian Andres Castillo Sanchez'in,Kulübümüze  transferi konusunda futbolcu, Kulübü ve Major League Soccer  ile görüşmelere başlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!