Carew gitti

Güncelleme Tarihi:

Carew gitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2005 01:31

Ve Hürriyet'in 3 gün önce yazdığı 'Carew Gitti' haberi dün gerçekleşti. Golcü oyuncusunu Fransız kulübüne veren siyah beyazlılar, Carew'in başka bir takıma satılması durumunda %30 pay alacak. Alternatif isimler Niang ve Utaka için kolları sıvadı.

Beşiktaş'ın Norveçli oyuncusu John Carew, 7.6 milyon Euro'ya, son 4 yılda Fransa şampiyonu olan Olympique Lyon'a satıldı. Golcü oyuncu için bonservis bedeli için 10 milyon Euro'dan kapıyı açan siyah beyazlı yöneticiler, Carew'in de takımdan ayrılmak istemesi üzerine Fransız yöneticileriyle yapılan sıkı pazarlıktan sonra 7.6 milyon Euro'ya anlaştı. Siyah beyazlılar, Carew’in Lyon’dan başka bir takıma satılması durumunda %30 pay alacak.

2 alternatif isim

Carew’
in satılmasının ardından başkan Yıldırım Demirören, futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay ve yönetim kurulu ile yapılan toplantıda menajerler sunduğu isimler değerlendirildi. Beşiktaş Kulübü adına arama komitesinde yer alan Ulvi Güveneroğlu'nun tesbit ettiği Strasborg takımından Mamadou Niang ve Lens'de oynayan John Utaka'da karar kılındığı öğrenildi.

Yabancı oyuncu arayışlarının devam ettiğini belirten Oktay, "Carew'in transfer haberinden sonra Avrupadan birçok menajer teklif getirdi. Slovak Milli Takım oyuncusu Nemeth ve Çek Koller bunlardan biri. Golcünün yanı sıra Biscan'dan da haber bekliyoruz. 2 oyuncu alacağız’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!