Caner liste başı

Güncelleme Tarihi:

Caner liste başı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2006 00:00

Sarı lacivertliler ay yıldızlı formayı giyen ve 2 milyon dolar fiyat biçilen genç futbolcu için 1 milyon dolar ve Zafer Biryol ile Murat Hacıoğlu’nu takas yoluyla teklif edecek.

Daum’un gözdesiydi

Fenerbahçe yönetimi Manisa Vestelspor’un genç sol kanat oyuncusu Caner Erkin’i transfer etmek için kolları sıvadı. Bir taraftan kongre heyecanı yaşayan sarı lacivertli yönetim bir taraftan da transfer için çalışmalarını sürdürüyor. Görevden ayrılan teknik direktör Christoph Daum’un da gözdeleri arasında bulunan Caner için Manisa kulübüne resmi teklif sunulacak.

Caner de istiyor

İç transferde Nobre haricindeki tüm futbolcular ile anlaşan yöneticiler, Fatih Terim tarafından sakatlanan Orhan Ak’ın yerine A Milli takıma çağırılan Caner’i renklerine bağlamak için kesenin ağzını açacak. Kulübüyle sözleşmesi bulunan Caner’in transfere sıcak baktığı ve "gelmeye hazırım" dediği öğrenildi. Manisa yönetimi ise kapıyı 2 milyon dolardan açacak.

İki yeni yabancı

Yabancı oyuncu olarak Beşiktaş’a giden Nobre ve yerli statüsünde oynaması beklenen Aurelio’nun yerine iki isim arayan sarı lacivertliler bu boşluğu bir stoper, bir de santrfor olarak kullanacak. Manisa Vestel kulübüne Caner’in bonservisine karşılık 1 milyon dolar ve Zafer Biryol ile Murat Hacıoğlu’nun takas olarak teklif edileceği de sızan haberler arasında.

Anelka meselesi

Arsenalli Sol Campell ile prensip anlaşmasına varan yönetim, santrfor tercihinde henüz kararını veremedi. Yeni teknik direktörün belirlenmesinden sonra bu konuyu çözümlemeyi planlayan F.Bahçe, Anelka’nın durumunu da değerlendirecek. Fransız oyuncuya teklif gelmesi halinde 20 milyon dolarlık bonservisinde indirim yapılması planlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!