Buzları CEO’lar eritti

Güncelleme Tarihi:

Buzları CEO’lar eritti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2013 01:04

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında gerilen ilişkiler, Arıboğan ve Yılmaz’ın çabaları sonucunda ödül törenindeki dostluk görüntüsünü yarattı.

Haberin Devamı

METİN Oktay Fair Play ödülleri iki ezeli rakip arasında dostane bir adım atılmasını sağladı. Galatasaray Kulübü’nün düzenlediği gecede, F.Bahçe U15 Takımı Antrenörü Tolga Şanbay ödül aldı. Peki, tören öncesinde iki kulüp arasında neler yaşandı.
Galatasaray Kulübü ödüle layık görülen isimlerin kulüplerine sözlü bildirimde bulundu. Ancak, sarı kırmızılılardan Fenerbahçe Kulübü’ne ve Şanbay adına yazılı bir davetiye gelmemesi sarı lacivertlilerde çekinceye yol açtı.

Telefonda görüştüler

Teklif başta samimi bulunmadı. Bu rahatsızlığı duyan G.Saray Kulübü CEO’su Lutfi Arıboğan, F.Bahçe’nin CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz ile telefonla görüştü.
Arıboğan, “Bu ödülün jürisinde Can Bartu, Şenes Erzik gibi F.Bahçe ile özdeşleşmiş isimler var. G.Saray-F.Bahçe çekişmesini bu işin içine sokmamak lazım. Spekülasyonların önüne geçmeliyiz” dedi. Ardından da sarı lacivertli kulübe yazılı davetiye gönderilmesini sağladı. Bunun üzerine F.Bahçe CEO’su Yılmaz da yönetim kurulu ile görüşerek, İzmir’de bulunan ödül sahibi Şanbay’ın yerine geceye altyapı koordinatörü Serdar Alkın’ı gönderdi.

Haberin Devamı

Gizlilik var diye yazı göndermedik

LUTFİ Arıboğan, tören öncesi mini bir kriz yaratan davet konusunda “Fenerbahçe’ye de diğer ödül sahibi kulüpler gibi sözlü bildirimde bulunduk.
Ödül töreninde gizlilik ilkesi adına sözlü bildirimi tercih ettik” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!