Bursaspor kontrolden geçti

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor kontrolden geçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2009 14:42

Bursasporlu futbolculardan Ömer Erdoğan, Kemal, Volkan, Muhammet, Kirita ve Tadeu, Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçti. Futbolcuların sağlık durumlarının gayet iyi olduğu belirtildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren yeşil- beyazlıların bir bölümü bu sabah Acıbadem Hastahanesi'ne gelerek genel kontrolden geçti. Kaptan Ömer Erdoğan, Kemal Aslan, Volkan Şen, Muhammet Demir, Kirita ve Tadeu, Acıbadem Hastanesi'nde göz, diş, ortopedi, kardiyoloji, iç hastalıkları, genel cerrahi servislerinde muayene olup efor testinden geçti. Kontrolden geçen futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sağlık kontrollerinin çok önemli olduğunu belirten kaptan Ömer Erdoğan, "Özellikle son yıllarda futbol sahalarında görmek istemediğimiz problemler çıkıyor. Yaz sıcaklarında kalp raatsızlıkları ve ölümler arttıktan sonra bu kontrollerin önemi daha da arttı. Sezon başında bu kontrolleri yapıp daha rahat idmanlara başlayacağımızı düşünüyorum" dedi. Çarşamba günü iki günlük izne ayrılacaklarını ve daha sonra Avusturya kampı için yola çıkacaklarını belirten Ömer Erdoğan, "Oradaki kampımız maç ağırlıklı olacak. Ciddi rakiplerle yapacağımız maçlarda son durumumuzu göreceğiz. İnşallah hazırlık kampını güzel geçirip, güçlü bir şekilde Bursa'ya dönmek istiyoruz. Yarın da iyi bir fikstür çekimi olur diye düşünüyorum" dedi. Yapılan transferleri de değerlendiren kaptan Ömer, "Şu ana kadar Turgay ve Ramazan aramıza katıldı. Turgay geçtiğimiz yıl gösterdiği performanstan dolayı gözde bir futbolcuydu. Ramazan da Pendikspor'da başarılı olduktan sonra aramıza geldi. Onun da başarılı olacağına inanıyorum. Yabancı transferlerimiz de şekilleniyor. Avusturya'ya tam takım halinde gider ve gelen arkadaşlar kısa sürede uyum sağlarsa lige hazır bir şekilde gireriz. Geçtiğimiz sezondan oyun şablonumuz ortada. Aramızdan ayrılan çok olmadı. O yüzden bu bizim avantajımıza olacaktır" şeklinde konuştu.

VOLKAN ŞEN: "EKSİKLERİM ÇOK"

Bursaspor'un genç yeteneği Volkan Şen de sağlık kontrollerinin ardından soruları yanıtladı. İki gündür takımdan ayrı çalıştığını belirten Volkan Şen, "Bu seneki hedeflerim daha farklı. Her zaman söylediğim, Bursaspor'da başarılı olmak milli takıma gitmek ve takımımı bir yerlere getirebilmek. Adımı yeni duyurmaya başladım. Çok eksiklerim var. Özellikle topla çok oynadığımdan dolayı şikayetler geliyor. Bunu daha aza indireceğim. Ertuğrul hocamız çok iyi. Çok kısa sürede başarıyı sağladık. Bu yıl daha da iyi olmalıyız. Hocamızla bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi. Takıma altyapıdan katılan futbolcuları değerlendiren Volkan Şen, "Hepsi çok yetenekli kardeşlerim. Hepsi çok iyi futbolcu olacaklar" dedi.

KEMAL ARSLAN: "TEK DÜŞÜNCEM BURSASPOR'DA OYNAMAK"

İsmi Diyarbakırspor ile anılan Kemal Arslan ise transfer söylentilerini yalanladı. Tek düşüncesinin Bursaspor'da oynamak olduğunu belirten Kemal, "Bundan sonraki dönemlerde nasıl olur bilmiyorum. Tek hedefim sezona hazır olmak. İyi bir kamp döneminin ardından Bursaspor'da oynamak" dedi. Bursaspor'a devre arasında transfer olan Kemal Arslan, Bursaspor camiasının kendisinden çok şey beklediğini, geç katılmasından dolayı tam hazırlamadığını ifade etti. Kemal, "Takım benden 5 vites öndeydi. Ben takıma geç katıldım. Sonra da takıma girmek, seviyeyi yakalamak oldukça zor oluyor. Sonraki bölümlerde de zaten kadro oturmuştu. O yüzden forma şansı bulamadım. Ama bu yıl şartlar eşit. İyi bir hazırlık döneminin ardından oynayacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!