Bursaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2015 15:39

Ligde haftayı Eskişehir beraberliği ile kapatıp zirveyi devreden Fenerbahçe, bugün bir başka kritik maça çıkıyor. Sarı lacivertli ekip Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor'a konuk oluyor.

Haberin Devamı

Sezonun en flaş ekiplerinden biri olan Bursaspor ile deplasmanda Türkiye Kupası yarı final ilk maçına çıkacak olan Kanarya, 2 kupa hedefi paralelinde Bursa’dan iyi bir sonuçla dönmekte kararlı.


Holmen ve Civelli yok
Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Bursaspor’da zorlu karşılaşma öncesinde cezalı oyuncu yok ama 2 önemli eksik söz konusu. Sivasspor maçında sakatlanan Civelli, bu 90 dakikada da forma giyemeyecek. Bir başka eksik de Holmen. Fenerbahçe’den alınan oyuncu, protokol gereği ligde olduğu gibi kupada da Sarı-Lacivertliler’e karşı mücadele edemeyecek.


Fenerbahçe cezalı
Bursa Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmada Fenerbahçe, taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek. Sarı-Lacivertliler’in cezası sebebiyle konuk takım taraftarlarına ayrılacak olan misafir tribünü boş kalacak. Bursasporlular’ın kritik yarı final ilk karşılaşmasına olan ilgisinin ise çok yüksek olduğu bildirildi.

Haberin Devamı


Muhtemel 11'ler

STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 20.30
YAYIN: ATV
HAKEM: Cüneyt Çakır

BURSASPOR
Harun
Şener
Serdar
Şamil
Aziz
Belluschi
Ozan
Volkan
Josue
Bakambu
Fernandao
T.D.: Şenol Güneş

FENERBAHÇE
Mert
Gökhan
Alves
Egemen
Hasan Ali
Kuyt
M.Topal
Alper
Diego
Sow
Emenike
T.D.: İsmail Kartal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!