Bursa’da dostluk:1-1

Güncelleme Tarihi:

Bursa’da dostluk:1-1
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

İki güçlü ekibin zorlu randevusunda Bursaspor çok üstündü. 43. dakikada Aykut'un golüyle yenik duruma düşen evsahibi ekibe bir puan kazandıran golü 61'de Cafer kaydetti.

Birinci Lig'de üst sıraları hedefleyen Bursaspor ile İstanbulspor'un zorlu mücadelesi 1-1 sona erdi. Evsahibi Bursaspor'un daha atak göründüğü karşılaşmada gol pozisyonu sayısı bir hayli azdı.

22. dakikada İliev-Baliç paslaşmasında Boşnak futbolcu, yay üzerinden çok sert vurdu. Top defansa çarpıp az farkla auta çıktı.

29. dakikada Murat'ın 25 metreden attığı sert şutu, kaleci güçlükle kontrol altına alabildi.

37. dakikada Baliç sağdan inip ortaladı. Tehlikeli ortayı Engin son anda kafayla kornere çeldi.

43. dakikada Sergen'in pasıyla Aykut hareketlendi. Bu oyuncu, Ömer'den sıyrılıp, kalecinin üzerinden topu ağlara bıraktı: 0-1. Devre bu skorla sona erdi.

49. dakikada Vidolov'un 20 metreden attığı sert şut üst direğe çarpıp auta çıktı.

61. dakikada soldan Baliç ortaladı. Halilagiç kafayla karşıladı ve meşin yuvarlağı kalecisinin almasını bekledi. Ancak araya giren Cafer yükselip kafayı vurdu ve skoru eşitledi: 1-1.

81. dakikada Baliç sağdan ortaladı. Turan kafayla indirdi. Ceza alanı içinde Vidolov'un şutu defanstan döndü. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Adnan Şeker (**), Sami Şamar (**), Bülent Bozdoğan (**)

BURSASPOR: Şenol (*) - Adnan (**), Selim (***), Turan (*) - Ömer (**), Cafer (***), İliev (**), Vidolov (**), Şaban (*) - Murat (**), Baliç (***)

İSTANBULSPOR: Zdravkov (**) - Emre (**), Nesim (**), Halilagiç (*) - Musiç (*) (Dk.83 Atakan *), Oğuz (**), Hamza (**), Engin (**), Fuat (**) - Sergen (*) (Dk.83 Mustafa, Aykut (***)

SARI KARTLAR: Adnan, Cafer (Bursaspor), Sergen, Fuat, Hamza (İstanbul)

GOLLER: Dk.43 Aykut (İstanbul), Dk. 61 Cafer (Bursa)






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!