Burak Yılmaz için 8 milyon euro!

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmaz için 8 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 12:32

Sezon başında Ba’yı 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş’tan transfer eden Shangai Shenhua, Senegalli’nin partneri olmasını istedikleri Burak Yılmaz’ı Ocak ayında renklerine bağlamaya kararlı. Burak ise Çin’de oynamaya soğuk bakıyor.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz’a talip olan Shangai Greenland Shenhua Kulübü,ÂGalatasaray’a yapacağı teklif ile ciddiyetini ortaya koyacak. Sezon başında Demba Ba’yı 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katan Çin Kulübü, Burak Yılmaz için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. BeÅŸiktaş’a bu transfer ile önemli bir gelir yaratan Shanghai Kulübü, Galatasaray’a da önemli bir teklif yapmış olacak.

Bursaspor maçında geçtiğimiz hafta Burak Yılmaz ve Semih Kaya’yı izlemek için Türk Telekom Arena Stadına gelen Çin Kulübünün başkanı Beşiktaş derbisinde de tribünde olacak.

Shanghai Shenhua Kulübü Başkanı Wang Jiesen, Pazartesi günü Olimpiyat Stadında Burak’ı yine çıplak gözle izleyecek.

BAÅžKAN BÄ°ZZAT Ä°LGÄ°LENÄ°YOR
Haziran 2012’de Drogba’yı da kadrosuna katan ve Demba Ba’nın partneri olarak Burak Yılmaz’a, forma giydirmek isteyen Çin Kulübü Ocak ayında Galatasaray’a ilk teklifini 8 milyon Euro olarak yapacak.

Haberin Devamı

Çin Kulübü Başkanı Wang Jiesen, İstanbul’a gelerek bu konuda ciddiyetini ortaya koysa da Burak bu teklife soğuk bakıyor.

Sarı kırmızılı kulüp ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Burak Yılmaz ise Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmüyor.

Galatasaray’dan kazandığı paranın üzerinde bir rakam önerilecek olsa da Burak, kariyerini sarı kırmızılı kulüpte sürdürme fikrinde…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!