Bu kez taçsız kraliçe olmayacağız

Güncelleme Tarihi:

Bu kez taçsız kraliçe olmayacağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 23:12

Ülker Arena’da düzenlenecek Eurolegue Final Four’unda şampiyonluk için büyük şansları olduğunu söyleyen Jantel Lavender, “İyi bir koçun yönetiminde iyi bir takımız... Muhteşem taraftarımızla salonumuzda mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

POTANIN Kraliçeleri, tacını İstanbul’da arıyor...

Fenerbahçe’nin ABD’li pivotu Jantel Lavender, “İstanbul’da düzenlenecek Euroleague Final Four’unda şampiyonluk için büyük şansımız var. İyi bir koçun yönetiminde iyi bir takımız.... Muhteşem Fenerbahçe taraftarıyla salonumuzda mutlu sona ulaşacağız” dedi.

İstanbul’da olmaktan ve sarı lacivertli formayı giymekten dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Lavender, “Takım olarak çok çalışıyoruz. Evimizdeki maçlarda çok güzel işler çıkarıyoruz. Salonumuz ve taraftarlarımız bizim için çok önemli. Heyecanlı geçecek Final Four’da seyircimizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

‘FENERBAHÇE İNANILMAZ BİR KULÜP’

F.bahçe’nin ev sahipliğindeki organizasyonunun harika geçeceğine emin olduğunu belirten Lavender, Hürriyet’e şunları söyledi...

Haberin Devamı

- Fenerbahçe inanılmaz bir kulüp. Burada basketbol en üst seviyede oynanıyor. Kulübümüzün en önemli özelliği her zaman en iyi basketbolculara sahip olması. Bu formayı terletiyorsanız her maç tek hedefiniz var; o da galibiyet. Organizasyonuyla, işleyişiyle ve tüm bölümleriyle gerçekten harika bir kulüp.

- Salondaki atmosfer inanılmaz. Coşkulu taraftarımızın önünde Final Four maçlarında elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.
Nadezhda karşısında tek hedefimiz final biletini almak ve bu amacımıza ulaşacağız.

Diğer eşleşmeye gelirsek, Ekaterinburg’un gücü ortada dünyanın en önemli yıldızları kadrosunda... USK Prag da organizasyonun son şampiyonu. Takım birlikteliği müthiş, takım oyununu parkeye çok iyi yansıtıyorlar.
Ama biz de F.Bahçe’yiz İstanbul’da o kupayı kaldırmak için tüm engelleri aşacağız!

80 DAKiKADA ŞAMPiYON OLMA ZAMANI!

FENERBAHÇE ile üst üste beşinci Final Four’una çıkacak olan takım kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, “Dörtlü Final’de oynamak, normal sezonda oynamaktan çok farklı. Sezon içindeki maçların telafisi var. Ama Final Four’da 80 dakika oynuyorsunuz, şampiyon oluyorsunuz. Kısa zamanda çok şey değişiyor” dedi.

Geçmiş yıllara oranla daha mütevazi bir kadroyla yola devam ettiklerini söyleyen Birsel, “10 yıldır F.Bahçe’deyim. Kariyerim boyunca iki Euroleague finali kaybettim. En acı verici olanı tabii ki G.Saray’a karşı olanıydı“ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!