BU HALE 16 YAŞINDA BİR TÜRK GETİRMİŞ!

Güncelleme Tarihi:

BU HALE 16 YAŞINDA BİR TÜRK GETİRMİŞ
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 15:34

Alman basını, geçtiğimiz günlerde karıştığı kavgada Kevin Grosskreutz'u hastanelik eden kişinin 16 yaşında bir Türk olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Geçen sezon Galatasaray’a transfer olan ancak evrakları yetişmeyince forma giyemeden devre arasında Stuttgart’a giden Grosskreutz, 28 Şubat’ta alkollü halde bir kavgaya karışmış ve hastanelik olmuştu. 28 yaşındaki Alman oyuncu, yaşananların ardından kulüpten gönderilmiş, sonrasında ise futbolu bıraktığını açıklamıştı. Alman Bild Gazetesi, Grosskreutz’u hastanelik eden kişinin 16 yaşında olduğunu yazdı. Saldırganın Türk vatandaşlığının da bulunduğunun belirtildiği haberde, şahsın daha önceden yaralama suçundan poliste kaydının olduğu ifade edildi.

Saldırganın Stuttgart’ın 60 kilometre doğusundaki Geislingen’de yaşadığı vurgulanırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği dile getirildi.

Grosskreutz’a asrın teklifi!
Bu arada Almanya’nın amatör küme takımlarından DJK Hehn 1958, Facebook hesabından Galatasaray’ın eski futbolcusu Kevin Grosskreutz’a uzun bir mesaj göndererek transfer teklifinde bulundu!

Haberin Devamı

Son olarak yediği dayak ve futbola ara vermesiyle gündeme gelen tecrübeli oyuncunun kariyeri boyunca karıştığı komik olaylarla dalga geçilen mesajda, Grosskreutz’un yeni takımında 18 yaşındaki futbolcularla playstation oynayabileceği, sabahları alkol alıp akşamları partilere katılabileceği gibi detaylara yer verildi.

Bild gazetesinde de yer alan haber, günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

İşte teklif detayları:

Kramponlar için 60 Euro
Maçlardan sonra yemek
Oyun içinde su ikramı
Forma yıkatma
2 Euro
Benzin ücreti yok
Noel partilerinde şarkı ya da şiir söylemek zorunlu
Not: Dortmund’a uzak değiliz!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!