"Bu haberler en fazla yatsıya kadar sürer"

Güncelleme Tarihi:

Bu haberler en fazla yatsıya kadar sürer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2014 18:26

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin "şike davası" ile ilgili verdiği karardan sonra sosyal medyada çıkan bazı haberlere ilişkin, "Bu haberler en fazla yatsıya kadar sürer. Ondan sonra gerçek ortaya çıkar" dedi.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor-Eskişehirspor karşılaşmasının oynanacağı 4 Eylül Stadyumu'na gelen Otyakmaz, stat girişinde taraftarların tezahüratlarıyla karşılaştı. Otyakmaz, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin "şike davası" ile ilgili kararı hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sanıyorum bazı basın yayın organlarında şahsımın ceza aldığı yönünde yayınların çıkması taraftarımızı heyecanlandırdı. Anlaşıldıktan sonra, hata düzeltildikten sonra taraftarlarda memnuniyet olduğunu görmek beni de ayrıca memnun ediyor" diye konuştu.

Yargıtay'ın kaleci Korcan Çelikay ve kendisi açısından "şike davasının" tekrar muhakeme edilmesi yönünde karar verdiğini aktaran Otyakmaz, "Önümüzdeki günlerde tekrar yargılanmaya devam edeceğiz. İnşallah sonunda arzu ettiğimiz gibi olur" dedi. Otyakmaz, bir basın mensubunun, karardan sonra sosyal medyada Sivasspor hakkında çıkan haberleri değerlendirmesini istemesi üzerine, Sivasspor hakkında sanal alemde yargısız infaz yapıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yanlış haberlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine sanal alemde çok önemli destek olduğunu da görüyorum. Gerçekten bu hem takımımız açısından hem de şahsım açısından çok önemli. Benim için de onur verici bir şey. Bu haberler en fazla yatsıya kadar sürer. Ondan sonra gerçek ortaya çıkar. Bugün de görevimin başındayım. Takımımızı temsilen yine buradayım. İnşallah onlar da hatalarını bir an önce telafi ederler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!