Berna yuvaya döndü

Güncelleme Tarihi:

Berna yuvaya döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2013 12:56

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir dönem kalesini koruyan ve büyük başarılara imza atan Berna Zor, iki yıl aradan sonra eski takımına döndü.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, bu sezon kalesini tanıdık bir isime emanet etti. 2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası zaferi yaşayan kadroda da görev yapan kaleci Berna Zor, iki yıl aradan yuvaya döndü. İzmir'e tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirten Berna Zor, hayatının en güzel günlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde geçirdiğini belirterek, "Geçen sezon Çankaya Belediye ANKA Spor'da her maçta görev aldım ve iyi bir dönem geçirdim. Performansımı devam ettirerek kulübümüzü en iyi yerlere getirmek ve A Milli Takıma tekrar seçilmek istiyorum" dedi.

Daha önce Havelsan, Kastamonu GMSK Türk Telekom ve Çankaya Belediyesi ANKA Spor'da oynayıp çeşitli kategorilerde 47 kez milli olan 23 yaşındaki genç kaleci, Milli Takıma seçilerek 2014 Avrupa Kupası elemelerinde başarılı olmayı hedeflediğini ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!