Berlusconi Milan'ı satmayacak

Güncelleme Tarihi:

Berlusconi Milanı satmayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 10:07

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin kendisine ait medya kuruluşu olan Fininvest'le ilgili bir davada 560 milyon Euro tazminat ödemeye mahkum edilince AC Milan'ı satacağı yönünde çıkan haberler, kızı Barbara ve takımın ikinci başkanı Galliani tarafından yalanlandı.

Haberin Devamı

AC Milan'ın 2011-2012 yılı sezon açılışıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında, “Berlusconi ciddi olarak Milan'ı satmayı düşünüyor" yönündeki haberler yalanlandı. Takımın başkan yardımcılığını yürüten kardeşi Paolo Berlusconi ve Yönetim Kurulu Üyesi olan ve takımın Brezilyalı oyuncusu Pato ile ilişki yaşayan kızı Barbara Berlusconi'nin katıldığı toplantıda Silvio Berlusconi yer almadı.

Takımın İkinci Başkanı Adriano Galliani, yeni transferler Mexes, Taiwo, El Shaarawy ve Paloschi'nin de tanıtıldığı toplantıda, Silvio Berlusconi'nin kulübü bırakmayacağını, “Berlusconi'nin kurumsal bazı işleri olduğundan toplantıya katılamadı ancak takıma olan sevgisini burada vurgulamamı rica etti. Başkan bir yere gitmiyor. Coşku ve heyecanla burada kalıyor. Berlusconi'yi dün akşam gördüm. O'nun iyimserliği ve azmi karşısında şaşkına döndüm. 25 yıl önceki Milan aşkı halen devam ediyor" sözleriyle açıkladı. Galliani ayrıca Milan'ın her zamanki gibi Berlusconi'nin büyük Milan'ı olmaya devam edeceğini ekleyerek, taraftarlara bu konuda huzurlu olmalarını salık verdi.

Haberin Devamı

Aileye ait medya grubu olan Mediaset'e bir demeç veren Barbara Berlusconi Milan'ı bırakmayacaklarının belirtirken, “Eminim ki babamın Milan'a olan aşkı daha da büyük. Hedeflerimizde bir değişiklik yok. Hedefimiz bütün kupaları özellikle de Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!