Ben hala Çarşı’ya gidiyorum

Güncelleme Tarihi:

Ben hala Çarşı’ya gidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2007 00:00

Tümer Metin,Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra da BeşiktaşÇarşı içine gittiğini, orada kimseden tepki görmediğini söyledi. Yıldız futbolcu, askerlik konusunda da, "Gerekirse gider aslan gibi yaparız" dedi.

FENERBAHÇELİ Tümer Metin, sarı lacivertli kulübe transfer olduktan sonra cep telefonlarına sürekli küfür mesajları geldiğini, ancak sokakta karşılaştığı insanlardan hiçbir şekilde olumsuz tepki almadığını söyledi. Zihinsel engelli sporcular yararına geçtiğimiz çarşamba günü İstanbul’da düzenlenen bir etkinlikte soruları yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Ben sürekli halkın içindeyim. Beşiktaş Çarşı içine hala fırsat buldukça gidiyorum. Sokakta veya başka yerde bana yüz yüze yapılan bir hakaret veya taciz olmadı. Bu da demektir ki telefonla bana ağır hakaretler edenlerin karşıma çıkacak yüzü yok. Bazı insanlar Beşiktaş ile aramdaki pozisyon için ’kan davasına dönüştü’ yorumunu yapıyor. Ben buna katılmıyorum. Tek taraflı kan davası olmaz ki. Benim tarafımdan bir kan davası yok" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Milli futbolcular bir çeşit vatan hizmeti yapıyorlar. Milli takımda oynayan futbolcuların bu süre içinde askerlikten bir şekilde tecilleri doğru olabilir" şeklindeki yorumuna ise Tümer, "Bu olabilir ancak, Türkiye’de çok suistimal edilebilir. Örneğin ’Tümer milli takımda’ diye bu süre içinde askere alınmayacaksa Bursasporlu Cumhur’un ne suçu var? Hem Fatih Terim yufka yüreklidir! Sonra bu tür sorunu olan futbolcuya kucak açar ve onu geçici olarak da olsa milli takıma çağırabilir. Bu da iki tarafı zorda bırakır" dedi. Sözlerini "Yaparız kardeşim, askerliği de gider aslan gibi yaparız" diye sürdüren Tümer, askerlik nedeniyle vereceği aranın futbol hayatını bitireceğini ima ederek, "Gidip döndüm mü bir daha futbol oynamam söz konusu olmayabilir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!