Bekir'e karşı hislerim yok ki, neden uğraşayım

Güncelleme Tarihi:

Bekire karşı hislerim yok ki, neden uğraşayım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2008 00:00

Cemil İpekçi, "Bekir'e karşı tüm hislerimi kaybettim. Neden onunla ya da eşiyle uğraşayım" dedi.

Haberin Devamı

CEMİL İPEKÇİ-BEKİR COŞAR MUTLU GÜNLERİNDE

Bekir Coşar'ın iki ay önce evlendiği Pınar Coşar, geçtiğimiz gün ortaya attığı bir iddiayla magazin dünyasını karıştırdı. Cemil İpekçi'nin kendisine telefon açarak sürekli tehditler savurduğunu, eşini de ilaçla uyutarak alıkoyduğunu ileri süren Coşar'ın bu suçlamaları karşısında bir süre sessiz kalan modacı, sonunda suskunluğunu bozdu. İpekçi, Hürriyet'e şu açıklamayı yaptı:

Bekire karşı hislerim yok ki, neden uğraşayım
Ona acıdığıma pişmanım

"Hakkımdaki iddiaları duyunca şok oldum. Bekir, beni bir sabah 07:30'da aradı, 'Kurtar beni' diye yalvardı. Çok kötü durumdaydı, koluna jiletle Pınar yazılmıştı. Bunu karısı Pınar yapmış. Ben de hemen alıp Balıklı Rum'a götürdüm ve tedavi olması için hastaneye yatırdım. Zaten bu hastane ve doktor raporlarında da var. Bekir'i bırakın sevmeyi ona karşı bütün hislerimi kaybettim. Benim için sıradan bir insandan farkı yok. Neden onunla ya da eşiyle uğraşayım ki? Ayrıca ben hayatım boyunca uyuşturucuya karşı oldum, çevremdeki herkese uyuşturucunun zararlarını anlattım. Benim tek kötü alışkanlığım sigaradır. Bu kadının ne peşinde olduğunu asla anlamış değilim. Tek isteğim yıllardır iyi bir şekilde anılan ismimin rencide edilmemesi..."

Haberin Devamı

Bu bana büyük ders oldu

Uzun yıllar birlikte olduğu Bekir Coşar'a sadece insaniyet namına yardım ettiğini de belirten ünlü modacı, bu yaptığından şimdi pişmanlık duyduğunu sözlerine ekledi: "Ben Bekir'e tamamen insanlık adına yardım ettim. Kendisiyle 8 yıl süren bir beraberliğimiz vardı. O durumda, yani baygın halde ve kolları jiletlenmiş olarak kim gelse yardım edersiniz. Ama bu bana büyük ders oldu, asla o durumdaki birine bir daha yardım etmem. Yaşadığım bu olay benim acıma duygularımı bitirdi. İnanılmaz derecede yıprandım."

Son zamanlarda sinirliydi

Cemil İpekçi, sözlerine şöyle devam etti: "Bekir'i insaniyet namına hastaneye götürdüm. Orada bir hafta kaldı ama o kadının haberi yoktu. O yüzden savcılığa vermiş. Oysa savcılık kayıtlarında Bekir'in 'Karımla beraber esrar-hap içiyoruz' diye yazılı beyanı var. Pınar denen kadın Camelot diye bir bar var. Sürekli oraya takılırdı. Hep hap içerdi. Orada tanıştılar sanırım. Son zamanlarda Bekir, çok sinirliydi zaten. Ayrılmak istedim ve ayrıldım. Başıma bunlar geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!