Bedava kral

Güncelleme Tarihi:

Bedava kral
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2005 02:11

Bursaspor'la yollarını ayıran Okan Yılmaz, Rıza Çalımbay'a haber yolladı: "Bonservisim elimde. Her maçta gol sözü veriyorum. Para pul da istemiyorum. Yeter ki, beni Beşiktaş'a alın."

Bursaspor'un gol makinesi Okan Yılmaz'ın gözü gönlü Beşiktaş'ta. Yeşil beyazlı forma ile 2'si Süper Lig'de, biri de İkinci Lig A Kategorisi'nde olmak üzere üç kez gol kralı olan Okan, Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a haber gönderdi. Golcü futbolcu, "Bonservisim elimde. Size her maçta gol sözü veriyorum. Para pul da istemiyorum. Yeter ki, beni Beşiktaş'a alın" diyerek siyah beyazlı takımda oynamak istediğini söyledi.

Golcümüz çok ama...

Okan'ın bu isteğini futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay'a açan Rıza Çalımbay, "Kadromuzda Ahmet Dursun, Pancu, Carew, Youla, Ahmed Hassan ve Veysel gibi kaliteli forvetler var. Ancak, Okan çok istekli ve iddialı. Ben, bu tip futbolcuları severim. Okan'la ilgili kararımı iki gün içinde vereceğim" dedi. Kıvanç Oktay ise, iki hafta içinde 20'nin üzerinde futbolcu ve menajerin kendilerine başvuruda bulunduğunu açıkladı.

OKAN YILMAZ KİMDİR?

ADI:
Okan

SOYADI: Yılmaz

D.YERİ: Bursa

D.TARİHİ: 16.05.1978

MİLLİLİK SAYISI: 11 kez A, 4 kez Ümit milli

BAŞARILARI: Süper Lig'de 2000-01 sezonunda 23, 2002-03 sezonunda 24 golle kral oldu. 2004-05 sezonunda İkinci Lig A Kategorisi 25 golle gol kralı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!