Batuhan'a teşekkür ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Batuhana teşekkür ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Batuhan’ın gitmesi nedeniyle buruk olduğunu belirtirken, Batuhan’ı ayrı olarak değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Vardar, “Batuhan 2 milyon 100 bin euro para kazandırdı. Bu para altyapının 3 yıllık maliyetini karşılar” dedi.

Tabata’nın kalması durumunda başarılı olacağını belirten Vardar, “Serdal Adalı’nın Querasma transferi için büyük bir azim gösterdiğini ve transferin çok büyük olasılıkla gerçekleşeceğini söyledi.

SERDAL ADALI ÇOK AZİMLİ QURESMA’YI TRANSFER ETME OLASILIĞIMIZ ÇOK YÜKSEK

Quaresma’yı transfer etme olasılığımız çok yüksek. Serdal Adalı, bu konuda çok azimli çok çalışıyor. Bunun pozitif sonuç vermemesi sürpriz olur; ama bu transferin gerçekleşme olasılığı çok yüksek…

QUARESMA’YA MUTLAKA MENTOR GEREKİR

Quaresma, takıma gelir ve uyum sağlarsa çok faydalı olur. Quaesma’nın uyum sağlayabilmesi için kendisini verilen tercümanın aynı zamanda mentor gibi çalışması gerekir.

Haberin Devamı

TABATA KALIRSA BAŞARILI OLUR

Örneğin geçen sezonun en başarılı futbolcusu Tabata, geldi istenilen verimi Beşiktaş’ta veremedi. Ben kalırsa bu sezon başarılı olacağını düşünüyorum. Ama kalıp kalmayacağını bilmiyorum.

SERDAR, İBRAHİM KAŞ VE BATUHAN’DAN DOLAYI BURUK HİSSEDİYORUM

Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Batuhan’ın gitmesinden dolayı bir burukluk yaşadım. Ben isterdim ki gitseler bile arkalarında Rıza gibi, Ulvi gibi iz bırakıp gitsinler.Ama keşke imzalarını atsalardı. Altyapıdan gelen çocuklar, zengin çocukları da değiller. Beşiktaş’ta devamlılıklarını sağlasalardı; daha fazla sempatiyle bakılırdı.

BATUHAN, ALTYAPIYI KURTARDI

Batuhan’ın bir farkı var; kulübümüze 2 milyon 100 bin Euro getirerek gitti. Bu para altyapımızın 3 yıllık gideridir. Kendisine teşekkür ediyorum. Ama Batuhan 22 yaşında serbest kalacak. Çok iyi yerlere gelecek. Umarım Beşiktaş’a döner.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!