Başkan’la ipler 6 ay önce koptu

Güncelleme Tarihi:

Başkan’la ipler 6 ay önce koptu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 01:16

F.Bahçe’deki sportif direktörlük görevi biten Giuliano Terraneo, sözleşmesini kulübün feshettiğini belirterek, “Ekim ayına doğru bunun uzun soluklu bir proje olmadığını anladım” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’deki sportif direktörlüğü sona eren Giuliano Terraneo, sözleşmesinin kulüp tarafından sonlandırıldığını açıkladı. İtalyan futbol adamı, istifa ettiği haberlerini yalanlayarak, “F.Bahçe tarafından iş akdim feshedildi. Bunun farklı ve pek çok nedeni olabilir ama ben halen tam olarak neden olduğuna dair açıklığa sahip değilim” dedi. Başkan Aziz Yıldırım ile gerginlikler yaşadığı yönündeki soruya ise Terraneo, “Başkan ile doğrudan iletişimimiz ekim ayına doğru kesildi. O an, bunun uzun soluklu bir proje olmayacağını anladım” dedi.

YAPILAN TRANSFERLER TAKIM ÇALIŞMASI

Yaptıkları transferler sonucunda devre arasında yeni oyuncu alımına ihtiyaç duyulmadığını söyleyen Terraneo, “Transferde kendisinin mi, yoksa Yıldırım’ın mı rolünün daha fazla olduğu” sorusuna ise, şu yanıtı verdi:
“Başkanından antrenörüne ve bana kadar, bir takım çalışması ortaya koyduk.”
Pereira-Van Persie krizine girmek istemeyen İtalyan, “Herkes, müdahale etmem gerektiği gibi şeyler söylüyor. Futbol kişiler üstünden değil, gruplardan, takımlardan oluşur. Herkesin kendine göre doğrusu, izlediği prensipleri vardır” dedi. 

Haberin Devamı

Transferde fırtına gibi esti

29 Mayıs 2015’te göreve başlayan Terraneo’nun F.Bahçe macerası 10 ay sürdü. İşe çok hızlı başlayan İtalyan, Nani ve Van Persie’nin gelmesinde başrol oynadı. Taraftar, Terraneo’ya ‘Bıyıklı’ lakabını takmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!