Aysal Nostradamus gibi

Güncelleme Tarihi:

Aysal Nostradamus gibi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2013 09:49

Başkan Ünal Aysal, geçen yılki Schalke eşleşmesinden sonra G.Saray’ın Chelsea’ye rakip olacağını bildi.

Haberin Devamı

Cumartesi akşamı Galatasaray Başkanı, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve eşleri ile yemek yerken rakip olarak İngiliz temsilcisini istediğini bir kağıda yazmıştı. Eşleşmede ilk maç 26 Şubat’ta İstanbul’da rövanş ise 18 Mart’ta Londra’da oynanacak.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde yoluna devam eden Galatasaray’ın rakibi dün İsviçre’nin Nyon kentinde yer alan UEFA merkezinde yapılan kura çekimi sonrasında belli oldu. Sarı kırmızılılar, Jose Mourinho’nun çalıştırdığı İngiliz devi Chelsea’nin rakibi oldu. Eşleşmenin ilk maçı 26 Şubat’ta İstanbul’da, rövanş ise 18 Mart’ta Londra’da oynanacak. Ancak bu eşleşmeyi Galatasaray Başkanı daha önceden bildi. Geçen sene Schalke ile karşılaşacaklarını bilen Aysal’ın gönlünden geçen bir kez daha gerçekleşti. Juventus’u geçtikten sonra herkesin merak ettiği ‘Rakip kim olacak’ sorusunu Başkan Aysal da gündeminin ilk maddesi yapmıştı. Ve Cumartesi akşamı da Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan eşleri ile birlikte bir akşam yemeği yedi.

Haberin Devamı

ERKEKLER BİLDİ KADINLAR YANILDI

KONU çok da zor olmadan dün gerçekleştirilen kura çekimine geldi. Odadaki herkes bir kağıda Şampiyonlar Ligi 2. turunda Galatasaray’ın rakibinin kim olacağını yazdı. Başkan Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan, Chelsea’nin ismini yazarken, eşleri Fani Aysal ile Deniz Ülke Arıboğan ise Fransız ekibi Paris Saint Germain tahmininde bulundu.
Nitekim, Galatasaray Teknik Direktörü İtalyan Roberto Mancini de, Nyon’a kura çekimine gidecek olan Lutfi Arıboğan’a Ankara’da, “Umarım Chelsea ile eşleşiriz. İstediğim rakip Chelsea. Ancak bu uğurun bozulmasını istemiyorum” diyerek asla bu konuda bir açıklama yapmadı.

ARIBOĞAN TEBESSÜMLE KARŞILADI

NYON’daki kura çekimi sonrasında sarı kırmızılıların Chelsea ile eşlemesi aslında bütün Galatasaray camiasının istediği rakibin gelmesini sağladı. Ancak İngiliz devi ile eşleşmek Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın ilk Şampiyonlar Ligi kehaneti değildi.
Dolayısıyla da Lutfi Arıboğan, kura çekimi sonrası bu eşleşmeyi tebessüm ile karşıladı. Arıboğan, Chelsea ile karşılaşılacak olunmasını sıcağı sıcağına “Ermiş başkan ve teknik ekiple birlikteyiz. Mancini de Ankara’da Chelsea ile eşleşmek istediğini söylemişti. Sayın başkan da Chelsea’nin ismini kağıda yazmıştı” ifadeleriyle değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray’la eşleşmenin İngiliz temsilcileri pek de memnun etmediği belliydi.
Kura çekiminde sarı kırmızılı kafilenin başında Lutfi Arıboğan yerini almıştı.

GEÇEN yıl başkan Ünal Aysal’ın kurayı bilmesinin üzerine gülen Lutfi Arıboğan için bu sene de farklı olmadı. Aysal bildi, Arıboğan güldü.

Transfer politikası değişmeyecek

G.SARAY Başkan Ünal Aysal kura hakkında “Bizim için tüm rakipler eşit. G.Saray’ın gücü belli, herkesle başa çıkacak gücümüz var. Takımımıza güveniyorum. Bu eşleşme hayırlı olsun. Güçlü bir rakiple eşleştik. Transfer politikamızda bir değişme olmayacak. Gerekli tedbirleri zaten almıştık” dedi.

Twitter

@cimbomista1905
Düşünsene Drogba’nın Galatasaray formasıyla Stanford Bridge’de Chelsea’ye gol atıp çimlerde kaydığını.. ÇILDIRIRSIN!

Haberin Devamı

@fevri_sosyolog
Galatasaray - Chelsea eşleşmesi sonrası Mourinho.

@MrTtrain
Drogba evine geri dönüyor

@ShauryaCFC
Kral Drogba’nın Stamford Brige’de gelecek olması gerçekten inanılmaz.

@VtorDante
Gerçekten Drog-
ba’nın Chelsea’ye karşı oynamasına dayanabilir miyim bilmiyorum.


Chelsea, twitter’dan eşleşmeyi böyle duyurdu
DIDIER YAKINDA GÖRÜŞECEĞiZ

Mavilere, ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu getiren Fildişi Sahilli oyuncu en son 2012’de Blackburn Rovers maçında Stamford Bridge’e çıkmıştı.

G.SARAY’ın Chelsea ile eşleşmesi İngiliz kulübününde ayrı bir sevinç yarattı. Efsanelerinden Didier Drogba’nın oynadığı sarı kırmzılılarla karşılaşacak olan Maviler, twitter hesaplarına, “We will see you soon, Didier” (Yakında görüşeceğiz Drogba) yazdılar. Fildişi Sahilli yıldız, Chelsea formasını 8 sene terletirken, İngiliz temsilcisinin tarihindeki ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmasında en büyük rolü oynayan oyuncuydu. Drogba, Stamford Bridge’e en son 13 Mayıs 2012’de Blackburn Rovers maçında çıkmıştı.

SONUNDA GERi DÖNÜYOR

Haberin Devamı

CHELSEA’de Drogba ile bir sezon forma giyen Juan Mata’da kuradan memnun olanlardan biriydi. Yıldız oyuncu da twitter’dan “Ve Didier dönüyor” yazısını paylaştı.

YILDIZLAR YORUMLADI

Özel bir karşılama yapacağız

KURA çekimi sonrasında GS TV tarafından uğurlu gelen Türk lokumlarının ikram edildiği Chelsea Genel Sekreteri David Barnard, “Drogba’nın tekrar Stamford Bridge’e çıkacak olması bizim için çok önemli. Drogba’yı özel bir şekilde karşılayacağız. O, bizim için büyük bir efsane” dedi.

‘Hatırlamak istemiyorum’

Mancini’nin M.City ile Chel-sea’yi 4-2 yendiğinin hatırlatılması üzerine “Umarım böyle bir şey yaşamayız. O maçı hatırlamak istemiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Karembeu: Aslan turlayabilir

GS TV’ye konuşan isimlerden Christian Karembeu, eşleşmenin kilit isminin Drogba olacağını belirtip, “Bana göre G.Saray’da Drogba ve Mancini’nin olması büyük bir şans. İkisi de Chelsea’yi yakından tanıyor. Kritik noktada onlar olacaktır. Bu turu Galatasaray geçebilir” dedi.

Figo: Bence şartlar eşit

NYON’da kura çekimini takip eden GS TV’den Veli Yiğit ve Eray Sözen dünya futbolunun önemli isimleri ile Chelsea eşleşmesini değerlendirdi. Kurayı çeken Figo, şansların eşit olduğunu belirtirken, “Galatasaray ile Chelsea’nin çeyrek final şansları eşit. Galatasaray’ın almış olduğu bir Juventus zaferi var. Bu galibiyete yakın dostum Sneijder için çok sevindim” ifadelerini kullandı.

BUTRAGUENO: ÇEYREK FİNALDE EŞLEŞELİM

İSPANYOL futbolunun en büyük efsanelerinden, Real Madrid’in sorumlusu Emilio Butragueno ise “G.Saray ile çeyrek finalde eşleşmek isteriz. Gerçekten de muhteşem bir taraftarı var. Juventus zaferi ise uzun süre unutulmayacaktır” diye konuştu.

BASKANI OLSAM ONU SEHiRDEN KOVARDIM

Jose Mourinho, 2012-2013 sezonunda karşılaştıkları Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmayan Manchester City’nin o dönemki hocası Mancini için işte bu sözleri kullanmıştı.

G.SARAY-Chelsea eşleşmesi Drogba için ne kadar özelse Jose Mourinho ve Roberto Mancini için ise o kadar gergin olabilir. 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan Manchester City ve Real Madrid takımlarının teknik patronları olarak kozlarını paylaşan Mancini ve Mourinho’nun yolları bir kez daha kesişti. ‘Özel biri’, sarı kırmızılıların hocası hakkında o sezonki karşılaşmaları sonrasında oldukça sert açıklamalar yapmış, Mancini de Jose’yi kendisini kıskanmakla suçlamıştı.

‘O BENİM SAHİBİM DEĞİL’

MOURINHO, İtalyan çalıştıcının City ile Şampiyonlar Ligi’ndeki performansını “Manchester City’nin başkanının yerinde olsaydım, mevcut gruptan çıkmayı başaramadığı taktirde Mancini’yi şehirden kovardım” şeklinde yorumlamıştı. Mancini ise bu yorum sonrası “Mourinho benim başkanım değil, sahibim de değil. Ne söylediği benim için ilginç değildi. O, her şey hakkında konuşmak istiyor. Bazen bunu kıskançlıkla bağdaştırıyorum” diye karşılık vermişti.

Hadi Arda öp Adrian’ın elini

HER yıl zor durumdaki çocuklara yönelik sosyal yardım içerikli takvimler yapan A.Madrid’in, 2014 takviminin ekim yaprağında, Arda, Türk adetini anımsatan bir şekilde 5 yaşındaki Adrian’ın elini öptü.

Drogba: İki maçı da evimde oynayacağım

SEKİZ yıl formasını giydiği İngiliz kulübüne karşı Galatasaray forması ile mücadele edecek olan Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba da duygularını Instagram hesabından paylaştı. Drogba, “Ne kura ama... Devler Ligi’nin en şanslı adamı benim. İki maçı da evimde oynayacağım. Birkaç ay içinde görüşmek üzere” diye yazdı.

Melo’dan farklı boyut

MELO, F.Bahçe ile yaşanan fotoğraf gerginliğini bir başka boyuta taşıdı. Brezilyalı, Instagram’a bu fotoğrafı koydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!