Sercan Sararer'in dev çöküşü

Güncelleme Tarihi:

Sercan Sararerin dev çöküşü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2013 13:13

Geçtiğimiz yıllarda Almanya'da oynadığı futbol ile adından söz ettiren Fenerbahçe ve Galatasaray'ı peşine takan genç yetenek Sercan Sararer, Bundesliga'da eski günlerini mumla arıyor.

Haberin Devamı

www.twitter.com/hkoyuncuoglu

Greuther Furth'ün Bundesliga'ya yükseldiği 2011-12 sezonunda futboluyla göz dolduran ve Abdullah Avcı tarafından A Milli Takım’a davet edilen genç yıldızın kariyeri bu sezon büyük bir çöküş yaşıyor.

A Milli Takıma davet edilmesiyle gündeme gelen genç futbolcu için 2012 yılı yaz transfer döneminde hem Galatasaray hem Fenerbahçe transfer girişimlerinde bulunmuş ama başarılı olamamıştı. O dönemde Süper Lig'de top koşturmak istemediğini açıklayan Sercan Sararer , Greuther Furth ile yoluna devam etmiş, sezon sonunda takımı küme düşünce de bir diğer Alman ekibi Stutgart'a transfer olmuştu.

Yeni ekibi Stuttgart'ta kadroya girmeye zorlanan Sararer, 9 haftası geride kalan Bundesliga'da sadece 1 dakika forma şansı bulabildi.

Sercan Sararer'in bu yılki performansı şöyle;

* Mainz 3-2 Stuttgart (İlk 18'e giremedi)
* Stuttgart 0-1 B. Leverkusen (İlk 18'e giremedi)
* Augsburg 2-1 Stuttgart (İlk 18'de, oyuna girmedi)
* Stuttgart 6-2 Hoffenheim (İlk 18'e giremedi)
* Hertha Berlin 0-1 Stuttgart (İlk 18'e giremedi)
* Stuttgart 1-1 E. Franskfurt (İlk 18'e giremedi)
* E. Braunschweig 0-4 Stuttgart (İlk 18'e giremedi)
* Stuttgart 1-1 Werder Bremen (İlk 18'e giremedi)
* Hamburg 3-3 Stuttgart (Yedek başladı, 90. dakikada oyuna girdi)

Sararer, Bundesliga'da süre alamamasının yanı sıra Stuttgart'ın Almanya Kupası'nda oynadığı 2 maç ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 4 maçta da ilk 18'e girmeyi başaramadı.

11 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Sararer ay yıldızlı formayı ilk olarak 5 Mayıs 2012 yılında Gürcistan'ı 3-1 yendiğimiz özel maçta giymişti. Sararer, şimdiye kadar 11 kez A Milli Takım formasıyla maça çıktı ve gol atmayı başaramadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!