Atletico Madrid - PSV Eindhoven maçı hangi kanaldan canlı izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid - PSV Eindhoven maçı hangi kanaldan canlı izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 12:06

Bir tarafta Hollanda'nın Ajax ve Feyenoord ile birlikte en başarılı 3 takımdan biri olan PSV Eindhoven diğer tarafta Real Madrid'le birlikte Madrid'in en önemli iki kulübünden biri olan Atlético Madrid... UEFA (Union of European Football Associations) Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Atletico Madrid ile PSV Eindhoven, İspanya'da mücadele etmeye hazır. Peki Atletico Madrid - PSV Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlacak ve şifresiz mi? İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

Tarihin en önemli ve en heyecan verici spor organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi devam ediyor. Bir çok futbol severin heyecanla beklediği ve maçlardan biri bu akşam canlı olarak yayınlanacak. 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin en organize takımlarından Atletico Madrid, 0-0’ın rövanşında Hollanda ekibi PSV Eindhoven’ı kendi sahasında misafir ediyor. Saat 21:45’te başlayacak olan mücadele Vicente Calderon’da oynanacak.

15 Mart'ta Vicente Calderon'da oynanacak maçın başlama vuruşu 21:45. Maçı TRT1 canlı olarak yayınlayacak.

TRT 1 CANLI YAYIN İZLE

İlgili haberler:

Atletico Madrid Kulübü, Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'a kendilerine olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinde 'Thanks Arda' (Teşekkürler Arda) başlığı ile yapılan yazılı açıklamada, futbolcunun fotoğraflarından oluşan duygusal bir veda videosu da yer aldı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Atletico Madrid - PSV Eindhoven maçı hangi kanaldan canlı izlenebilecek

 PSV Eindhoven ile FC Eindhoven arasında oynanan hazırlık maçında, PSV'li minik taraftar tribünleri coşturan isim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!