Atatürk Stadı'nda yangın

Güncelleme Tarihi:

Atatürk Stadında yangın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2006 20:37

Türkiye Kupası (D) Grubu'nda, Bucaspor-Beşiktaş maçının oynandığı sırada Atatürk Stadı'nın altındaki bilardo salonunun elektrik sistemini destekleyen akü, henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı.

Akünün yanması sonucu oluşan duman Atatürk Stadı'nda kokuya neden oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin haber vermesi üzerine stada gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek büyümeden sündürdü.


Haberin Devamı

"PAF TAKIMINDAN 5 OYUNCUYLA SAHAYA ÇIKTIK"

Bucaspar Teknik Direktörü Hayri Obüs, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, takımdaki eksikler nedeniyle maça Paf takımından 5 oyuncuyla başlamak zorunda kaldıklarını, bunun da kendileri için büyük sıkıntı oluşturduğunu söyledi.

 Turgutluspor maçında 2 oyuncusunun kırmızı kart gördüğünü, Adnan ve Metin Efe'nin de sakatlıkları nedeniyle takımda forma giyemediğini ifade eden Obüs, "Takımın Beşiktaş karşısındaki oyunundan memnunum. Paf takımından 5 oyuncuyla başlamak zorunda kaldık. Gol yollarında çok etkili olamadık. Ancak oyundan memnunum. Oyuncularımı ortaya sergiledikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" diye konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!