Aslan ikinci turda

Güncelleme Tarihi:

Aslan ikinci turda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 1997 00:00

Haberin Devamı

Dünya Boks Şampiyonası'nda 54 kilo sporcumuz Soner Karaöz, Hırvat, Ercüment Aslan da İsveçli rakiplerini yenip ikinci tura yükseldi.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam eden Dünya Boks Şampiyonası ringinde bir iyi, bir kötüyüz. Dün ringe çıkan Soner Karaöz ile Ercüment Aslan ikinci tura çıkarlarken, Ali Erçin ile Fırat Karagöllü rakiplerine yenilerek elendi.

54 kiloda Soner Karaöz, ilk turda Hırvat Jetis Bajramin'i 11-6 yenip ikinci tura yükseldi. İlk üç raundda, çift sol direk ve sağ kroşelerle puan toplayan sporcumuz, dört ve beşinci raundlarda ayak oyunlarıyla rakibini oyaladı. 71 kilo sporcumuz Ercüment Aslan, İsveçli Roger Petterson karşısında 7-1 galip geldi ve tur atladı.

57 kiloda Ali Erçin ise kilosunda dünyanın en iyisi olan Alman Falk Huste'ye 9-3 yenilmekten kurtulamadı. 75 kiloda Fırat Karagöllü, Rus Dimitri Strelchının ile yaptığı maçın bitimine 1 dakika 12 saniye kala diskalifiye olarak elendi.

Dünya Boks Şampiyonası'nın bugün 90 kiloda Sinan Şamil Sam, Portekizli Abel Jesus ile, 60 kiloda Serdar Yağlı, Türkmen Oraz Byashımov ile, 67 kiloda Bülent Ulusoy, Kolombiyalı Francisco Calderon ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!