Aslan gibi oyna

Güncelleme Tarihi:

Aslan gibi oyna
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2001 00:00


Haberin Devamı

Cimbom, Ali Sami Yen'de Deportivo'yu ağırlıyor

G.Saray, Şampiyonlar Ligi ikinci tur üçüncü maçında İspanyol Boğası karşısında galip gelip, çeyrek finale bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu önemli maç saat 21.45'te başlayacak ve Danimarkalı Nielsen yönetecek.

KRİTİK MAÇ

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura çıkan ilk Türk takımı olan Galatasaray, bugün B Grubu'nda 3. maçını oynayacak. Grupta lider olan sarı kırmızılı takım, ilk turu namağlup bitiren ve ilk yenilgisini Milan'dan alan rakibi ile zorlu puan mücadelesi yapacak. Bu önemli ve kritik karşılaşma Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak.

MAKAAY BELİRSİZ

Galatasaray ile adeta lejyoner ordusu olan ve kadrosunda 13 yabancı futbolcu bulunduran Deportivo ile oynanacak maçı Danimarkalı ünlü hakem Kim Milton Nielsen yönetecek. Son hazırlıklarını dün İstanbul'da yapan iki takım 3 puandan emin. Sarı kırmızılılar'da Okan oynamayacak. İspanyol takımında ise Hollanda'lı Roy Makaay'ın durumu belirsiz. Maçı star naklen yayınlayacak.

Cimbom’un 150.sınavı

Cimbom, Deportivo maçıyla Avrupa kupalarında 150. randevusuna çıkacak. G.Saray 149 karşılaşmada 55 galibiyet elde ederken, 57 karşılaşmada da sahadan yenik ayrıldı. 196 gol attı, 229 golü filelerinde gördü

G.Saray: 5 - İspanya: 4

Sarı kırmızılı takım İspanyol takımlarıyla bugüne kadar toplam 11 maç yaptı. Cimbom, 5 galibiyet alırken, 4 maçta da sahadan boynu bükük ayrıldı. Attığı 13 gole karşı, filelerinde 12 gol gördü. Aslan, A.Madrid, Barcelona, A.Bilbao, R.Mallarco ve R.Madrid ile karşılaştı.

Ali Sami Yen uğurlu stat

G.Saray, Avrupa Kupası maçlarında Ali Sami Yen Stadı'nın uğuruna inanıyor. Sarı kırmızılı ekip, evinde 1997-98 sezonunda 1-0 yenildiği Borussia Dortmund maçının ardından yaptığı son 19 maçtan sadece birini kaybederken, 12 galibiyet, 6 da beraberlik aldı. 34 gol atarken, kendi kalesinde 23 gol gördü.

Deportivo temkinli

G.Saray'ın bugünkü rakibi Deportivo La Coruna, dün İstanbul'a geldi. Sakat olan Emerson'u getirmeyen İspanyol ekibinin teknik direktörü Javier Irureta, karşılaşmanın kilidinin, kendileri açısından G.Saray'ın orta sahası olacağını söyledi. ‘‘Buradan puan alabilirsek, bu bizi sevindirir’’ diyen Irureta, G.Saray Teknik Direktörü Lucescu ile ilgili bir espri yaparak, ‘‘Biz İspanya'da, Lucescu'lu Dinamo Bükreş'i her zaman eledik. Burada da Lucescu'yu eleyerek, bu geleneğimizi sürdürmek istiyoruz’’ dedi.

GALATASARAY

Taffarel, Fatih, Popescu, Bülent, Hakan, Ümit, Suat, Emre, Hasan, Hagi, Jardel

DEPORTİVO

Molina, M.Pablo, Naybet, Mauro Silva, D. Flores, Tristan, Djalminha, Capdevile, Victor, Donato, Valeron

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!