Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 19:10

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Gruptan lider olarak çıkmayı daha önce garantileyen sarı lacivertliler puanını 16 yaparken 11 puanlı Antalyaspor da ikinci olarak gruptan çıkmayı başardı. Fenerbahçe'nin bir üst turdaki rakibi Kayserispor olurken Antalyaspor'da Konyaspor ile eşleşti.

Haberin Devamı

Stat: Antalya Arena
Hakemler: Emre Altun, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Resul Özdemir
Antalyaspor: Ozan Evrim Özenç, Zeki Yıldırım, Gökhan Yılmaz, Enguene (Dk. 73 Cem Felek), Chico, Rıdvan Şimşek, Halil İbrahim Tuna (Dk. 82 Lazarevic), Kadir Bekmezci, Oktay Delibalta (Dk. 73 Danilo), Birkan Öksüz, Ömer Şişmanoğlu
Fenerbahçe: Erten Ersu, Uygar Mert Zeybek, Egemen Zengin, Ramazan Civelek, Muammed Samed Karakoç (Dk. 46 Kadlec), Karahan Yasir Subaşı, Caner Koca (Dk. 46 Melih Okutan), Mehmet Topuz (Dk. 76 Ozan Tufan), Alper Potuk, Semih Ergül, Savaş Polat
Sarı kartlar: Dk. 6 Savaş Polat (Fenerbahçe), Dk. 39 Enguene, Dk. 61 Rıdvan Şimşek (Antalyaspor)

Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe
MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI
1. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında, ceza sahasında topla buluşan Semih Ergül'ün şutunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
6. dakikada ceza sahası ön çizgisi içerisinde kazanılan serbest vuruşu kullanan Chico'nun şutunda, kaleci Erten Ersu meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.
45. dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında, Oktay Delibalta'nın savunma arasına attığı pasla ceza sahasına giren Birkan Öksüz, kaleci Erten Ersu ile karşı karşıya kaldı. Birkan Öksüz'ün şutunda meşin yuvarlak yanda auta çıktı.
53. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Halil İbrahim Tuna'nın şutunda, kaleci Erten Ersu direk dibinde meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.
Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe
FENERBAHÇE GENÇLERLE ÇIKTI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, genç futbolcuların ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya sürdü. Sarı lacivertli takımda tecrübeli isimlerden sadece Alper Potuk ve Mehmet Topuz ilk 11'de sahaya çıkarken, Kadlec ve Ozan Tufan ilerleyen bölümde oyuna girdi. 18 kişilik kadroda yer alan Markovic ise hiç forma şansı bulamadı.

Haberin Devamı

ANTALYA'DA YENİ TRANSFERLER SAHADA
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais de yeni transferlerin de yer aldığı bir kadro kurdu. Morais'in 11'inde, devre arasında transfer edilen Oktay Delibalta, Ömer Şişmanoğlu, Halil İbrahim Tuna ve Enguene'nin yanı sıra, Ozan Evrim Özenç, Zeki Yıldırım, Gökhan Yılmaz, Chico, Rıdvan Şimşek, Kadir Bekmezci ve Birkan Öksüz yer aldı. 

Antalyaspor 0-0 Fenerbahçe
PEREIRA: GENÇLERİMİZ KORKMADAN OYNADI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise takımının gösterdiği performanstan çok memnun olduğunu, altyapıdaki futbolcuların güçlü bir oyun sergilediklerini söyledi. Pereira, "Altyapıdaki oyuncularımız bylesine zorlu bir karşılaşmada ne kadar istekli olduklarını ispatladılar. Bu anlamda 21 Yaş Altı Takımı'nın antrenörü Şenol hocayı tebrik etmek istiyorum. Hiçbir şekilde korkmadan oynadılar. Maçın son dakikalarına kadar mücadelelerini sürdürdüler" dedi.

Haberin Devamı

MORAIS: GİDEREK DÜZELİYORUZ
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, oynama fırsatını fazla bulamayan futbolcuları değerlendirdiklerini belirtti. İyi mücadele ettiklerini, Oktay Delibalta ve Birkan Öksüz'le pozisyonlara girdiklerini anlatan Morais, "Bunlar golle sonuçlanabilirdi. Fenerbahçe de iyi mücadele etti, iyi hazırlanmışlar. Hızlı ve agresif bir takım. Bugün takımımı çok beğendim. İyi mücadele ettik. Düzeliyoruz, giderek daha iyi hale geliyoruz" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!