All Star karşılaşmaları Başkent'te

Güncelleme Tarihi:

All Star karşılaşmaları Başkentte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2010 00:00

Başkent Voleybol Kompleksi'nin açılış etkinlikleri kapsamında bayanlar ve erkekler All Star karşılaşmaları yapıldı.

Yapımı yeni tamamlanan Başkent Voleybol Kompleksi, düzenlenen bir dizi etkinlikle açıldı.

Etkinlikler kapsamında bayan ve erkeklerde Türkiye'de oynayan yabancı voleybolcularla Türk voleybolcular gösteri maçı yaptı.

Erkekler karşılaşmasında, antrenörlüğünü Semih Oktay ve yardımcı antrenörlüğünü Kazım Hidayetoğlu'nun yaptığı Türk takımı, Aslan, Kadir, Erman, Emre, Sinan, Emin, Hasan, Mustafa, Resul, Sabit'ten oluşurken, yabancılar karmasında ise Daniel, Platenik, Ersin, Renata, Davidson, Barış, Özer, Granvorka, Ashley görev aldı. Yabancılar Karması'nın antrenörlüğünü Juan Manuel Barioll, yardımcı antrenörlüğünü de Sedat Öztepe yaptı.
Hakemliklerini Ümit Sokullu ve Onur Hoşnut'un üstlendiği tek set üzerinden oynanan karşılaşmayı, yabancılar 25-23 kazandı.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen Erkekler All Star karşılaşmasında en iyi servis atan oyuncu Ersin olurken, en iyi blok yapan Barış, en iyi libero Hasan, en iyi smaç yapan Granvorka, en iyi pasör Aslan Ekşi, en skorer Platenik ve en değerli oyuncu da Emre seçildi.
Erkekler All Star karşılaşmasının ardından 8 numaralı milli formayla sahneye çıkan Demet Akalın, şarkılarıyla izleyicileri coşturdu. Ne Hacet Dans Topluluğu da dans gösterileriyle izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

BAYANLAR

Bayanlar All Star karşılaşması öncesi Neriman, Seda, Gamova ve Nataşa Osmokroviç arasında servis yarışması yapıldı. Yarışmanın ardından katılanlara ödülleri verildi.

Daha sonra hakemliklerini Nihat Ermihan ile Özgür Evren Sarmaşık'ın yaptığı tek setlik karşılaşmayı Türk takımı 25-22 kazandı.

Antrenörlüğünü Alessandro Chiappini ve yardımcı antrenörlüğünü de Mehmet Bedestenlioğlu'nun üstlendiği Türk takımında, Eda, Naz, Gözde, Gökçen, Neriman, Seda, Nihan, Pelin, Esra, Deniz ve Duygu görev alırken, antrenörlüğünü Jan De Brandt ve yardımcı antrenörlüğünü de Kamil Söz'ün yaptığı Yabancılar Karması, Malika, Krsmanoviç, Ekatarina, Gamova, Osmokroviç, Poljak, Frauke, Ognjenovic, Popoviç, Dos Santos, Valesca ve İvana'dan oluştu.

En iyi servis atan oyuncu Eda olurken, en iyi blok yapan Poljak, en iyi libero Nihan, en iyi servis karşılayan Esra, en iyi smaç yapan Osmokroviç, en iyi pasör Pelin, en skorer Gamova, en değerli oyuncu ise Neriman seçildi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreni sonrası kokteyl verimli.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!