Ali Gürbüz'ün sırtı yere gelmiyor

Güncelleme Tarihi:

Ali Gürbüzün sırtı yere gelmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 09:52

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin daimi sahibi olan Antalyalı başpehlivan Ali Gürbüz, Feslikan Yaylası'nda da yenilmezliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Konyaaltı Belediyesi 18. Yaz Şenlikleri kapsamında gerçekleştirlen yağlı güreşlerinde Ali Gürbüz, başpehlivanlık unvanını korudu.


Konyaaltı Belediyesi 18. Yaz Şenlikleri kapsamında yağlı güreş müsabakaları Feslikan Yaylası'nda yapıldı. 14 boyda 480 sporcunun mücadele ettiği güreşlerde, iş adamı Ferhat Sezer 150 bin lira ile ağalık unvanını bu yıl da taşıdı. Altın kemer sahibi olmaya hak kazanan iş adamı Ferhat Sezer'e kemerini, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek taktı.


652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin daimi sahibi olan Antalyalı başpehlivan Ali Gürbüz, yarı final müsabakalarından çıkan Orhan Okulu ile finalde karşılaştı. Altın kemer sahabi Gürbüz, Okulu'yu mağlup ederek Feslikan Yaylası'nda da yenilmezliğini sürdürdü.

Haberin Devamı


Güreşleri, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizli
Milletvekili Adnan Keskin, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Burdur Milletvekili
Ramazan Kerim Özkan, Suriye Mültecileri Koordinasyon Valisi Veysel Dalmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş ve çok sayıda vatandaş izledi.




Muhabir: Sefa KaracanYayınlayan: Murat Aslan
21:24 11/08/13
"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!