Ahmet Nur Çebi: Ümraniye’ye de girerim Akatlar’a da

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Nur Çebi: Ümraniye’ye de girerim Akatlar’a da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 23:34

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen sezon boyunca yürüttüğü futbol şube sorumluluğu görevinden ayrıldığını ancak her zaman Ümraniye’ye gireceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ümraniye’de dün bir basın toplantısı düzenleyen Çebi, futbol şubesinin lağvedildiğini ve artık tek patronun teknik direktör Şenol Güneş olduğunu söyledi. Ümraniye’nin ve Akatlar’ın kapılarının bütün yöneticilere açık olduğunu vurgulayan Çebi, “Ben Ümraniye’ye aslanlar gibi gelirim, hocama katkıyı aslanlar gibi veririm. Bu benim Beşiktaşlılık görevimdir. Bugün bazı haberler okudum; ‘Orman el koydu, Orman yöneticilere yasak koydu’ gibi ifadeler hiç hoş değil.
Ümraniye’den, Akaretler’den de ve Akatlar’dan da içeri gireceğim. Kongrenin bana verdiği yetki süresince istediğim gibi girer, istediğim gibi çıkarım” dedi.

HİZMET İÇİN ETİKETLERE GEREK YOK

Yönetimden istifa edeceğine dair söylentilere de cevap veren Çebi, “İstifa konusunda futbol şubesini kast ettim. ‘Bırakabilirim’ demiştim. Yönetim kurulu içinde sürtüşmeler varmış gibi yazıları doğru bulmuyorum.
Hiçbir şekilde camiaya, başkanıma, yönetime kırgınlığım yoktur. Görevime devam edeceğim. Yapamayacağım işler geldiği zaman o koltuğu meşgul etmenin doğru olmadığını söylüyorum.
Beşiktaş’a hizmet etmek için etikete gerek yok. Seçilirken futbol şubesi başkanı diye gelmedik. Asil görevimiz yöneticilik yapmaktır. Çalışmaları denetlemek ve katkı yapmaktır. Her türlü konuda mücadeleye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Yapamayacağım yerde görevimi noktalamaya hazırım” dedi.

Haberin Devamı

TOSIC’E İMZA TÖRENİ YAPMAYIN DEDİM AMA

DUSKO Tosic’in imza töreninde yaşanan fotoğraf krizine yönelik soruları yanıtlayan Çebi, şunları söyledi: “Futbol şube başkanı olmam sıfatıyla Tosic’in imza töreninin yapılmayacağını tebliğ etmeme rağmen orada yapılmış olmasını doğru bulmadığımı ifade ettim. Bu şubeyi idare ediyordum. İmza töreni daha sonra yapılacak denmesine rağmen tamamen iletişim eksikliğinden kaynaklanmıştır. Hoşgörülü olmamız lazım. Burası egolarımızı tatmin edeceğimiz makamlar değil. Beşiktaş’ın işlerinin yürümesi için katlanılır. Bunları dert etmiyorum.”

FUTBOLUN TEK PATRONU GÜNEŞ

Ahmet Nur Çebi, “Alt yapı ve izleme komitesi dahil, her şey Şenol Güneş’in dizayn ettiği şekilde devam edecektir” dedi.

Haberin Devamı

FUTBOL şubesinde birlikte çalıştığı Mete Vardar, Erdal Torunoğulları ve Berkay Gocay ile profesyonelleşmenin daha da hızlanması gerektiği kararına vardıklarını kaydeden Çebi, “Bu kararı arkadaşlarım adına Fikret Orman’a ilettim. Kendisi de aynı fikirde olduğunu söyledi.

Sonucunda bugün Beşiktaş futbolunu tamamen Şenol Güneş’e teslim edildiğini söylemek istiyorum. Beşiktaş altyapısı ve izleme komitesi dahil, işin başında Güneş sorumlu ve yetkili kılınmıştır. Onun dizayn ettiği şekilde bu düzen devam edecektir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!