Ahmet Dursun Kartal’da

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Dursun Kartal’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş, Kocaelispor'un gurbetçi futbolcusu ile anlaştı. Siyah beyazlılar, Ahmet Dursun'a karşılık Kocaelispor'a Erkan ve Serdar'ı verecek. Ahmet önümüzdeki hafta İstanbul'a gelip imza atacak.

Beşiktaş, Kocaelispor'lu Ahmet Dursun'un transferi konusunda anlaşma sağladı. Feldkamp'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yöneticiler, Alman çalıştırıcının ‘‘Yeni sezonda forvetteki en büyük gol umudum. Onu Almanya'dan tanıyorum. Türkiye'ye süper bir golcü kazandıracağım. Hem Beşiktaş hem de Milli Takım'ın umudu olacak’’ dediği Ahmet ile telefon görüşmesi yaptı.

İspanya'da tatilde olan Ahmet Dursun, siyah beyazlılara ‘‘Evet’’ dedi. Beşiktaşlı yönetici Affan Keçeci, Kocaelispor başkanı Sefa Sirmen ve Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ile de görüştüklerini ve Ahmet'e karşılık Körfez ekibine Erkan ve Serdar'ı vereceklerini açıkladı. Keçeci, Ahmet'in önümüzdeki hafta İstanbul'a gelip imza atacağını söyledi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu, satış listesine konulan Alpay, Ali Eren, Fevzi, Yusuf, Hikmet, Salih, Hakan ve Osman için kulüplerden teklif bekliyor ve bu oyunculara takım arıyor. Yönetim ayrıca Feldkamp'ın isteği doğrultusunda menacerlere haber göndererek Ertuğrul, Amokachi ile birlikte Oktay'ı da satabileceklerini bildirdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!